ODATV müthiş ya...kamu binasına binali yıldırım afişleri asılmış dev gibi yasak olmasına rağmen az evvel haber yaptılar anında afişler sökülmüş hahahah
https://odatv.com/canan-kaftancioglu...-14031950.html
ODATV müthiş ya...kamu binasına binali yıldırım afişleri asılmış dev gibi yasak olmasına rağmen az evvel haber yaptılar anında afişler sökülmüş hahahah
https://odatv.com/canan-kaftancioglu...-14031950.html
OECD: Türkiye, yabancı kamu görevlilerine rüşvet konusundaki uygulama çerçevesini acilen güçlendirmeli ve kurumsal sorumluluk mevzuatında reforma gitmeli
Terbiyesiz OECD
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İngiltere Hükümeti: Madde 50'de herhangi bir uzatma, kesin bir bitiş tarihi ile olmalı
İngiltere Hükümeti: Uzatma dönemi boyunca, Britanya tam AB üye ülkesi olarak kalmalı. Uzatma dönemi boyunca Britanya, AB ile gelecekteki ilişki müzakerelerine başlamamalı
Nasıl olsa çıkacaksınız AB’den ortamı hareketlendirmeye gerek yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD'de bir Kaliforniya mahkeme jürisi, Johnson & Johnson kanser davasında bir kadına 29 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi.
Oakland'da bir Kaliforniya üst mahkemesi jürisi, Johnson & Johnson'ın talk pudrası bazlı ürünlerindeki asbestin kansere neden olduğunu söyleyerek, dava açan bir kadına 29 milyon dolar tazminat verilmesine karar verdi.
Bizim Menkul Değerler ( http://www.bmd.com.tr ) Tarafından
Hazırlanan Gün Ortası Analizi:
"İlk Yarıda Ne Oldu
BİST100 Endeksi %0,10 artışla 102.298 puandan açıldı. Sürekli müzayede işlemlerinin alıcılı seyrini koruyan endeks ilk yarıyı %0,40 primle 102.602 puandan tamamladı. AMB faiz kararı ve Draghi'nin konuşmaları sonrası Euro/Dolar paritesinin sert bir şekilde 1,12 sınırının altına gevşemesiyle 97,7 seviyesine kadar yükselen dolar endeksi 97,0 seviyesinin altında işlemlere devam ederken Euro/Dolar paritesi 1,13 sınırının tekrar üzerine yükseldi. Gelişmekte olan ülke para birimleri dolar karşında zayıf bir görüntü çizerken dolar/TL 5,47 sınırında. ABD 10 yıllık tahvil faizi %2,63 seviyesine yükselirken,
Türkiye'nin gösterge tahvil faizi 25 baz puan artışla %19,04'ten ve 10 yıllık tahvil faizi 29 baz puan artışla %16,15'ten işlem görüyor.
Türkiye İstatistik Kurumu takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretiminin Ocak ayında yıllık %7,3 azaldığını bildirdi. Sanayinin alt sektörleri (2015=100 referans yıllı) incelendiğinde, 2019 yılı Ocak ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre %7, imalat sanayi sektörü endeksi %7,5 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %1,7 azaldı. Sanayi üretimi bir önceki aya göre %1 arttı. Sanayinin alt sektörleri (2015=100 referans yıllı) incelendiğinde, 2019 yılı Ocak ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki aya göre
%1,7, imalat sanayi sektörü endeksi %1,1 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi %0,1 arttı.
İkinci Yarıda Ne Bekliyoruz
İkinci yarının işlemleri başlarken Avrupa Borsaları'nda pozitif bir fiyatlama var. ABD Dow Jones vadeli endeksi %0,16 ekside. Brent tipi petrol varil başına 67,5 dolardan işlem görüyor. Altının onsu
1.299,0 dolar seviyesinde, gramı ise 228,4 TL seviyelerinde alıcı buluyor. Dolar/TL 5,4690, Euro/TL 6,1929 ve Euro/dolar 1,1322 seviyesinde işlem görürken %50 dolar ve %50 Euro'dan oluşan döviz sepeti 5,83 seviyesinde. İkinci yarıda TCMB beklenti anketi ile ABD'de işsizlik başvuruları ve yeni konut satışları verileri takip edilecek."
bir halt olacağı yok.
Altın 1.303,55 -5,75 -0,44%
Gümüş 15,373 -0,083 -0,54%
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri