adamlar üyeliði bitirecez diye siz ne diyorsunuz
*AVRUPA PARLAMENTOSU: EÐER BRÝTANYA, AP SEÇÝMLERÝ DÖNEMÝNDE HALA AB ÜYESÝ OLUR ÝSE SEÇÝMLERE KATILMAK ZORUNDA
adamlar üyeliði bitirecez diye siz ne diyorsunuz
*AVRUPA PARLAMENTOSU: EÐER BRÝTANYA, AP SEÇÝMLERÝ DÖNEMÝNDE HALA AB ÜYESÝ OLUR ÝSE SEÇÝMLERE KATILMAK ZORUNDA
bir halt olacaðý yok.
*IRAK PETROL BAKANI: CARÝ PÝYASA FÝYATINDAN DAHA YÜKSEK BÝR PETROL FÝYATI ÝSTÝYORUZ
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*ab komisyonu: Brexit'in uzatýlmasý ab liderlerinin ellerinde
bir halt olacaðý yok.
*cumhurbaþkaný yrd. Oktay: Tbb risk merkezi raporu yarindan itibaren e-devlet üzerinden ücretsiz sunulacak-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*ab komisyonu: Ab hali hazýrda üzerinde uzlaþýlmýþ belgeleri imzalamaya, eðer britanya da aynýsýný yapacak ise, hazýr"
bir halt olacaðý yok.
Fransa'nýn kuzeydoðusundaki bir tavuk çiftliðinde, kümese girmeye çalýþan bir tilkinin tavuklar tarafýndan öldürüldüðü belirtildi. Fransýz haber ajansý AFP'nin haberine göre, Le Gros Chene tarým teknik lisesinin kümes alanýna giren tilki, kümeste mahsur kalýnca, tavuklar sürü içgüdüsüyle hareket ederek tilkiye saldýrdý ve hayvaný gagalayarak öldürdü.
gatil tavuklar![]()
bir halt olacaðý yok.
Trump: Yönetimim ingiltere ile büyük çapta bir ticaret anlaþmasý müzakere için sabýrsýzlanýyor, potansiyel sýnýrsýz
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
ÝTO Baþkaný Avdagiç: "Bankacýlýk sektöründe kredi hacminin 2019 yýlýnda yüzde 16-18 büyümesi lazým."
Yer Ýmleri