Benden izinsiz bana nasıl böyle Mesajlar atılabiliyor ?
![]()
Benden izinsiz bana nasıl böyle Mesajlar atılabiliyor ?
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Son düzenleme : MedwiG; 14-03-2019 saat: 21:29.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan Habertürk, Show TV ve Bloomberg ht ortak yayınında soruları cevaplıyor .
Beyaz tv halen üst akıl peşinde
bir halt olacağı yok.
Çoğunluk bilmez, İNG vatandaşı olupta kuyruklardan böbürlenerek geçen yarı T. C VATANDAŞLARINA acayip koyacak bu iş.
Ekonomik tarafınını şimdilik kestiremiyorum. İngiltere de durum vahim haberlerini alsam da, etkisi ne olur kestiremedim. Bilen var ise! yorum alalım. Önemli.
İngiltere parlementosu , 20 Mart’a kadar bir brexit anlaşmasını onaylamazsa , madde 50’nin geçerlilik tarihinin 30 Haziran’a kadar uzatılmasını 412 ‘ye karşı 202 oy ile kabul etti
Evet çıkana kadar önerge sundular ve birinde şimdilik anlaşmışlar gibi görünüyor![]()
Yer İmleri