Benden izinsiz bana nasýl böyle Mesajlar atýlabiliyor ?
![]()
Benden izinsiz bana nasýl böyle Mesajlar atýlabiliyor ?
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Son düzenleme : MedwiG; 14-03-2019 saat: 21:29.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan Habertürk, Show TV ve Bloomberg ht ortak yayýnýnda sorularý cevaplýyor .
Beyaz tv halen üst akýl peþinde
bir halt olacaðý yok.
Çoðunluk bilmez, ÝNG vatandaþý olupta kuyruklardan böbürlenerek geçen yarý T. C VATANDAÞLARINA acayip koyacak bu iþ.
Ekonomik tarafýnýný þimdilik kestiremiyorum. Ýngiltere de durum vahim haberlerini alsam da, etkisi ne olur kestiremedim. Bilen var ise! yorum alalým. Önemli.
Ýngiltere parlementosu , 20 Mart’a kadar bir brexit anlaþmasýný onaylamazsa , madde 50’nin geçerlilik tarihinin 30 Haziran’a kadar uzatýlmasýný 412 ‘ye karþý 202 oy ile kabul etti
Evet çýkana kadar önerge sundular ve birinde þimdilik anlaþmýþlar gibi görünüyor![]()
Yer Ýmleri