benim kurum 1 haftadir 21.5 bagliyor tppde bu oran olmasa bile 21.5 sabitlemisler.sanirim 21.5 olan tahvile bagliyorlar art niyet dusunmedim ama yine de sormak lazim.
benim kurum 1 haftadir 21.5 bagliyor tppde bu oran olmasa bile 21.5 sabitlemisler.sanirim 21.5 olan tahvile bagliyorlar art niyet dusunmedim ama yine de sormak lazim.
butun araci kurumlar da var. muhafazakar olanlarda yok sanirim.
geçen bir corn flakes alayım dedim küçüklüğümden beri yememiştim canım çekti eskisiyle uzaktan yakından alakası kalmamış içindekilere bir baktım glukoz şurubunu basmışlar içine gofret çikolata alayım diyorsun içinde abuk sabuk her türlü madde var cips alayım diyorsun basmışlar içine palm yağını ! Maliyet artışlarının birde bu boyutu var ücret artışları kur artışının etkisi birleşince ya bir gofret 10 lira olacak ya da 3 liraya bol palm yağlı glukozlu enfes bir lezzet haline gelecek
Ben gecen baktim hic cikolata seker almiyom marketten 4-5 yildir dogru duzgun diye dusundum sonra dedimki artık büyüdüm herhalde aksine hepsinin tadı çöp olmuş ondan yemiyorum [emoji39]
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri