Sayfa 730/999 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. benim kurum 1 haftadir 21.5 bagliyor tppde bu oran olmasa bile 21.5 sabitlemisler.sanirim 21.5 olan tahvile bagliyorlar art niyet dusunmedim ama yine de sormak lazim.

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    benim kurum 1 haftadir 21.5 bagliyor tppde bu oran olmasa bile 21.5 sabitlemisler.sanirim 21.5 olan tahvile bagliyorlar art niyet dusunmedim ama yine de sormak lazim.
    Hangi kurum? Tşk. Ler
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. butun araci kurumlar da var. muhafazakar olanlarda yok sanirim.

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    butun araci kurumlar da var. muhafazakar olanlarda yok sanirim.
    Birçoğu 17-18 civarında rakam veriyor. 21.50 veren hangisi diye merak ettim.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Marka gıda ürünleri tüketirken de dikkat etmeli:

İngiltere'de Magnum Classic:-Kakao yağı-Süt-Vanilya parçacıkları içerirken

Türkiye'de:-Palm yağı-Su-Vanilin aroması-Amonyum fosfatid içerir.
    Ayrıca: 21 gr şeker, karregenan, glukoz şurubu ve kıvam arttırıcı içerir.

https://twitter.com/drkardiyo/status...56328308260867
    geçen bir corn flakes alayım dedim küçüklüğümden beri yememiştim canım çekti eskisiyle uzaktan yakından alakası kalmamış içindekilere bir baktım glukoz şurubunu basmışlar içine gofret çikolata alayım diyorsun içinde abuk sabuk her türlü madde var cips alayım diyorsun basmışlar içine palm yağını ! Maliyet artışlarının birde bu boyutu var ücret artışları kur artışının etkisi birleşince ya bir gofret 10 lira olacak ya da 3 liraya bol palm yağlı glukozlu enfes bir lezzet haline gelecek

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Birçoğu 17-18 civarında rakam veriyor. 21.50 veren hangisi diye merak ettim.
    ziraat yatirim ama reklam olmasin dedigim gibi repo orani dusuk hisse senedi komisyonlari yuksek

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    geçen bir corn flakes alayım dedim küçüklüğümden beri yememiştim canım çekti eskisiyle uzaktan yakından alakası kalmamış içindekilere bir baktım glukoz şurubunu basmışlar içine gofret çikolata alayım diyorsun içinde abuk sabuk her türlü madde var cips alayım diyorsun basmışlar içine palm yağını ! Maliyet artışlarının birde bu boyutu var ücret artışları kur artışının etkisi birleşince ya bir gofret 10 lira olacak ya da 3 liraya bol palm yağlı glukozlu enfes bir lezzet haline gelecek
    Ben gecen baktim hic cikolata seker almiyom marketten 4-5 yildir dogru duzgun diye dusundum sonra dedimki artık büyüdüm herhalde aksine hepsinin tadı çöp olmuş ondan yemiyorum [emoji39]

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    ziraat yatirim ama reklam olmasin dedigim gibi repo orani dusuk hisse senedi komisyonlari yuksek
    Teşekkür ederim.

Sayfa 730/999 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •