Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7985 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Herkes krizdeyiz, krizden zor cıkarız dediği gün cıkış başlamıştır!

Omega hocam halkbank hissesini bırakma...
    Sattım 10 gün önce .işc,sekerbank ve yapıkredi gibi bankaları aldım .Thy var orda zarar çok .Biraz salsa aşağı yine alacağım takipdeyim halkı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Sattım 10 gün önce .işc,sekerbank ve yapıkredi gibi bankaları aldım .Thy var orda zarar çok .Biraz salsa aşağı yine alacağım takipdeyim halkı .

Güzel dostum...Thy yıldırma operasyonu cekiyorlar...Baya dökücekler, sonra fişeklicek..Bilanco cok iyi baktım...O hisseyi 50'ye yaptıştırırlar 1-2 sene içinde...Sakın satma...

Yapıkredinin de geleceği cok...Secim sonra enerji şirketlerini kurtarıcaklar...Kol gibi elektrik zamları gelir...

Kolay gelsin..

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Güzel dostum...Thy yıldırma operasyonu cekiyorlar...Baya dökücekler, sonra fişeklicek..Bilanco cok iyi baktım...O hisseyi 50'ye yaptıştırırlar 1-2 sene içinde...Sakın satma...

Yapıkredinin de geleceği cok...Secim sonra enerji şirketlerini kurtarıcaklar...Kol gibi elektrik zamları gelir...

Kolay gelsin..
    Sagol dostum umarım öyle olur .Saygılar [emoji120]

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku

Kolay gelsin..
    THYden ben de fena içeri girdim. Uzun zamandır yeni hisse alıyordum, bu geride kalmıştı, alıyım seçime kadar borsayı coşturacaklar dedim, bin pişman oldum. Neyseki acil ihtiyaç olan bir para değil. Eğer yeni havalimanını THYye kakalarlarsa herhalde yıl aldığım seviyeye gelmez...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

THY zararınızı kurtarmıştır bugün umarım.1 günde % 7.5 baya bi iyi gitti.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    THY zararınızı kurtarmıştır bugün umarım.1 günde % 7.5 baya bi iyi gitti.
    Düştükçe alıyordum ,13.86 yapmıştım ortalamayı 30 bin lot var yaklaşık .Bugun gercekten iyi oldu .Uzun vadeli tutmayı düşündüğüm hisselerden biri Thy ama sabredebilirsem bilemiyorum.Secimler,global yavaslamalar vs biraz korkutuyor .

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Düştükçe alıyordum ,13.86 yapmıştım ortalamayı 30 bin lot var yaklaşık .Bugun gercekten iyi oldu .Uzun vadeli tutmayı düşündüğüm hisselerden biri Thy ama sabredebilirsem bilemiyorum.Secimler,global yavaslamalar vs biraz korkutuyor .

Havayollari zamlari fiyatlara kolaylikla yansittiklari icin yolcu sayilarinda gerileme olmaz. Zaten bu yil yuksek turist sayisi bekleniyor

Onemli olan siyasi bir kriz cikmamasi. Iste o zaman en kotu etkilenenlerin basinda gelir.

Bir de su yeni havalimani belirsizliklerle dolu. Orada bir aksilik cikmaz ise sorun olmaz bence.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Havayollari zamlari fiyatlara kolaylikla yansittiklari icin yolcu sayilarinda gerileme olmaz. Zaten bu yil yuksek turist sayisi bekleniyor

Onemli olan siyasi bir kriz cikmamasi. Iste o zaman en kotu etkilenenlerin basinda gelir.

Bir de su yeni havalimani belirsizliklerle dolu. Orada bir aksilik cikmaz ise sorun olmaz bence.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Artan döviz nedeniyle tesislerde yer kalmamış gibi yada çok uçuk fiyatlara oda satıyorlar .Bu hisseyi almamın bir sebebide bu oldu .
    Diğer konuda haklısın dostum en ufak bir olumsuzluktan ilk etkilenen şirket havayolu şirketleri oluyor

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •