Yeni Zelanda polisi : Camii saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 50'ye yükseldi. 12'si ağır olmak üzere 38 kişinin tedavileri sürüyor.
Yeni Zelanda polisi : Camii saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 50'ye yükseldi. 12'si ağır olmak üzere 38 kişinin tedavileri sürüyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydın cafe iyi pazarlar
bir halt olacağı yok.
Günaydın TÜRK MİLLETİ
aklıma sorular
hdp yi niye kapatmıyorlar?
92 milyon hazine yardımını kim yaptı?
Ve can alıcı nokta hdp eş başkanı ve akp nin ittifakının hala devam ettiğ belli oldu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nda görevli bir Cumhuriyet Savcısı ve yaklaşık bir ay önce Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan, Faili Meçhul Suçlar Bürosu’na gönderilen bir Cumhuriyet Savcısının açığa alındığı öğrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "(Tunç Soyer) Bu aday CHP'nin değil, Kılıçdaroğlu'nun adayıdır. Adaylık icazetini İzmir'den değil Kandil'den almıştır."
Hürriyetten HDP soslu yalan haber Doğan Grubu'ndan Demirören Grubu'na satılan Hürriyet, CNN Türk ve Posta, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin kullanmadığı ifadeleri kullanmış gibi servis etti, sosyal medyada tepki gördü.
http://www.gazete2023.com/medya-maga...er-h86015.html
Şerefsizler bir değilki?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TFF 2. Lig Beyaz Grup 27. hafta karşılaşmasında evinde Ankara Demirspor'a 2-1 yenilen Manisaspor'un ligin bitime 7 hafta kala 3. Lig'e düşmesi kesinleşti.
ERZURUM'da, dedikodu yaptıkları iddiasıyla Palandöken Dağı eteklerine götürdükleri 2 genç kızı önce dövüp sonra da birine, cinsel saldırıda bulunan 3'ü kız 5 sanığa ceza yağdı.
Mahkeme , Eren S., (24) Sevcan B (20) ve Sercan U.'yu, (19) 2 mağdura yönelik 'cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 12'şer yıl 6'şar aya, suça sürüklenen çocuk sanık N.Y.'yi (17) 2 mağdura yönelik 'cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından 18 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasına mahkûm etti.
Mahkeme, Ahmet D.'ye (18) ise 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma , yağma, yasak niteliğe haiz bıçak taşımak' suçlarından toplam 63 yıl hapis cezası verdi. Ahmet D.'nin cezasında indirim uygulamayan mahkeme, diğer 4 tutuksuz sanığın da tutuklanmasına karar verdi.
Yer İmleri