Yeni Zelanda polisi : Camii saldýrýsýnda hayatýný kaybedenlerin sayýsý 50'ye yükseldi. 12'si aðýr olmak üzere 38 kiþinin tedavileri sürüyor.
Yeni Zelanda polisi : Camii saldýrýsýnda hayatýný kaybedenlerin sayýsý 50'ye yükseldi. 12'si aðýr olmak üzere 38 kiþinin tedavileri sürüyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydýn cafe iyi pazarlar
bir halt olacaðý yok.
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
aklýma sorular
hdp yi niye kapatmýyorlar?
92 milyon hazine yardýmýný kim yaptý?
Ve can alýcý nokta hdp eþ baþkaný ve akp nin ittifakýnýn hala devam ettið belli oldu.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan yürütülen bir soruþturma kapsamýnda Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nda görevli bir Cumhuriyet Savcýsý ve yaklaþýk bir ay önce Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan, Faili Meçhul Suçlar Bürosu’na gönderilen bir Cumhuriyet Savcýsýnýn açýða alýndýðý öðrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: "(Tunç Soyer) Bu aday CHP'nin deðil, Kýlýçdaroðlu'nun adayýdýr. Adaylýk icazetini Ýzmir'den deðil Kandil'den almýþtýr."
Hürriyetten HDP soslu yalan haber Doðan Grubu'ndan Demirören Grubu'na satýlan Hürriyet, CNN Türk ve Posta, HDP Eþ Genel Baþkaný Sezai Temelli'nin kullanmadýðý ifadeleri kullanmýþ gibi servis etti, sosyal medyada tepki gördü.
http://www.gazete2023.com/medya-maga...er-h86015.html
Þerefsizler bir deðilki?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TFF 2. Lig Beyaz Grup 27. hafta karþýlaþmasýnda evinde Ankara Demirspor'a 2-1 yenilen Manisaspor'un ligin bitime 7 hafta kala 3. Lig'e düþmesi kesinleþti.
ERZURUM'da, dedikodu yaptýklarý iddiasýyla Palandöken Daðý eteklerine götürdükleri 2 genç kýzý önce dövüp sonra da birine, cinsel saldýrýda bulunan 3'ü kýz 5 sanýða ceza yaðdý.
Mahkeme , Eren S., (24) Sevcan B (20) ve Sercan U.'yu, (19) 2 maðdura yönelik 'cebir, tehdit ve hile ile kiþiyi hürriyetinden yoksun kýlma' suçundan 12'þer yýl 6'þar aya, suça sürüklenen çocuk sanýk N.Y.'yi (17) 2 maðdura yönelik 'cebir, tehdit ve hile ile kiþiyi hürriyetinden yoksun kýlma, yaðma, özel hayatýn gizliliðini ihlal' suçlarýndan 18 yýl 10 ay 20 gün hapis cezasýna mahkûm etti.
Mahkeme, Ahmet D.'ye (18) ise 'çocuðun nitelikli cinsel istismarý, cebir, tehdit ve hile ile kiþiyi hürriyetinden yoksun kýlma , yaðma, yasak niteliðe haiz býçak taþýmak' suçlarýndan toplam 63 yýl hapis cezasý verdi. Ahmet D.'nin cezasýnda indirim uygulamayan mahkeme, diðer 4 tutuksuz sanýðýn da tutuklanmasýna karar verdi.
Yer Ýmleri