Sayfa 767/999 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TL ve daha da kotusu getirisi bir iluzyondur.
    Faiz geliyor sanirsin ama uzun vadede bir bakmissin dolar bir hamle ile hepsini geri almistir.
    Mumkunse dolara gecip ondan yuksek faiz almaya calis Bahri..
    Gelismis ulkeler dolara bizdeki faizin ancak yarisini verirler o da daha uzun vadelerde.
    Syg,
    Merhaba,
    Dudu bey deneyimlerinizden bol bol yararlanmayı bekleriz.
    Okuduklarımdan epey görmüş geçirmiş olduğunuzu anlıyorum.
    Hastanız için de iyi dileklerimi sunuyorum.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Arkadaşlar hepinize günaydın ölü başlığı canlandırmak adına ilk oranı paylaşalım.

Şeker 500k'da 20,4'ın üstüne çıkmıyor.

Bugün işlerim biraz rahat birkaç dükkanı daha arar haber veririm size.

Saygılarımla.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TL ve daha da kotusu getirisi bir iluzyondur.
    Faiz geliyor sanirsin ama uzun vadede bir bakmissin dolar bir hamle ile hepsini geri almistir.
    Mumkunse dolara gecip ondan yuksek faiz almaya calis Bahri..
    Gelismis ulkeler dolara bizdeki faizin ancak yarisini verirler o da daha uzun vadelerde.
    Syg,
    dudu abi ilüzyon olduğu konusu eyvallah tamam da ben nakit paranın da böyle çöpe atılacak bir konu olmadığını anlatmaya çalıştım evet 500k para için çalışmayı bırakmak yanlış ama arkadaş 10 milyon altı portföy işe yaramaz demiş 5 milyon nakit para faiz 5 bile olsa ayda 18k faiz getirir ki 5 olması için tüm mikro ve makro sorunlarımızın halledilmesi lazım ! ayrıca insan ömrü 150 sene değil çok rahat yeter bir insana ! ayrıca zaten 3000k 5000k portföyü olan bunu sepet yapmıştır mutlaka !

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dudu abi ilüzyon olduğu konusu eyvallah tamam da ben nakit paranın da böyle çöpe atılacak bir konu olmadığını anlatmaya çalıştım evet 500k para için çalışmayı bırakmak yanlış ama arkadaş 10 milyon altı portföy işe yaramaz demiş 5 milyon nakit para faiz 5 bile olsa ayda 18k faiz getirir ki 5 olması için tüm mikro ve makro sorunlarımızın halledilmesi lazım ! ayrıca insan ömrü 150 sene değil çok rahat yeter bir insana ! ayrıca zaten 3000k 5000k portföyü olan bunu sepet yapmıştır mutlaka !
    Valla beklentiler, yasam standartları, hayat tarzı da belirleyici. Benim 5m nakit param olsa işimi bırakmam ama elbette paramı değerlendirmeye bakarım. 10m nakit param olsa işimi bırakırım tamamen parayı değerlendirmeye bakarım. Şahsen duruşum bu şekilde, kimisi de 500k ile isini bırakıyor ne yapacaksın?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hepinize günaydın ölü başlığı canlandırmak adına ilk oranı paylaşalım.

Şeker 500k'da 20,4'ın üstüne çıkmıyor.

Bugün işlerim biraz rahat birkaç dükkanı daha arar haber veririm size.

Saygılarımla.
    Benzer faizler bulacaksınız. Sanırım hepsi anlaşmışlar bu oranın üzerine çıkamayacağız diye.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Ablamin 300.000 tl parasi vardi 10 sene once ..her ay faizin tamamini ceker..su an 300.000 tlsi var yine ..varsin yorumlari yapsin arkadaslar.3 senede pul olur diyenler.yanimda esnaf kefalet koop.var her gun kuyruk var 50.000 kredi cekmek icin sirada bekleyen ..

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla beklentiler, yasam standartları, hayat tarzı da belirleyici. Benim 5m nakit param olsa işimi bırakmam ama elbette paramı değerlendirmeye bakarım. 10m nakit param olsa işimi bırakırım tamamen parayı değerlendirmeye bakarım. Şahsen duruşum bu şekilde, kimisi de 500k ile isini bırakıyor ne yapacaksın?
    eğer çok başarılı bir kalp cerrahı iseniz yada başarılı bir pilot elbette iş bırakılmaz ama ben kendi adıma konuşayım bırak 5000k yı 2000k için ben gemileri yakardım çünkü 2000k nın aylık getirisini faiz 10 a bile düşse ben kazanamam

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ablamin 300.000 tl parasi vardi 10 sene once ..her ay faizin tamamini ceker..su an 300.000 tlsi var yine ..varsin yorumlari yapsin arkadaslar.3 senede pul olur diyenler.yanimda esnaf kefalet koop.var her gun kuyruk var 50.000 kredi cekmek icin sirada bekleyen ..
    10 yil önce 3+1 güzel bir ev ve lüks bir araba alabiliyordu. Şimdi ev gitti sadece araba alabilir, o da lüks araç giriş seviyesi olur. 10 sene sonra ise belki tekerini alabilecek o arabanın. Dudu abinin anlatmak istediği de bu bence.

Bir de, önümüzdeki 10 yıl geçtiğimiz 10 yıla benzeyecek mi? O da var.

Sayfa 767/999 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •