Originally Posted by
onelle
Üstadým bu formülü ortaya çýkardýk ama inan benim kendi strateji DENGE'm bozuldu

... yahu 3tl oldu DENGE ... 1 ayda %63 prim ... kendimiz alsak köþeyi dönecez... iyice sinirimi bozuyo ekrana bakarken... SELEC desen o da devam ediyo... o da daha ne kadar çýkar diye üçbuçuk atýyorum... 20 yýl sonra trader yapacaklar beni ...

... gerçi laf aramýzda bu sene eþimle benim hayata devam etme projelerimizle ilgili çok þey deðiþti ... biz her ikimiz ömür boyu ciddi hastalýklarýmýzla uðraþtýk... Allah kimseyi hastaneye düþürmesin, amansýz hastalýkta vermesin... hem hastalýðý yaþayan için hem de yanýndaki seveni için dayanýlmaz acý ... saðlýk tek önemli þey bu hayatta bozulmadan kimse anlayamaz... neyse bugünümüze þükür... bundan böyle bazý þeylerde temkinli ve kaygýlý gitmeyi býrakacaðým... du bakalým ... belki ileride bu projeleri de muhabbet baþlýklarýndan birinde paylaþýrýz... 1/4 sermaye ile sadece orta vadeli trade etmek istiyorum ... çok fýrsat kaçýrýyorum... hem de benim için ciddi fýrsatlar... göz göre göre deðerlendirmiyorum ve hata yapýyorum... benim teknik analiz tarzýmla orta vade çok çok önemli primler ortaya çýkarýyorum ama trade etmediðim için bunlarý tepiyorum. Bu ortak çalýþma benim için hem çok büyük keyif hem de kendimi tekrar gözden geçirmek için çok olumlu bir sebep oldu... Sevgiler...Saygýlar Sn. BJK Coccinella ...
DENGE'nin dengesi günlükte de bozulmuþ

Bu da sadece son bir hafta içinde gelen günlük sonuçlar...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri