Sayfa 23/341 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 177 - 184 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. 200-300 bin lot hacim yerine 1.3 milyon hacim? Sonuç patinaj.

2. Arkadaşlar tuzağa düşmeyin. Düşen kanal direncini hacimli geçti diye göstermeye çalışıyorlar. O yüzden bu kadar hacim var. Alanda satanda kendisi. Güya hisse tekniğe uyuyor diye gösterip milletin atlamasını bekliyorlar. Tuzağa düşmeyin, paranızı kan emicilere kaptırmayın, mal boşaltma operasyonuna kanmayın.

Not: Asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bir garip keloğlan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tuzağa düşmeyin. Düşen kanal direncini hacimli geçti diye göstermeye çalışıyorlar. O yüzden bu kadar hacim var. Alanda satanda kendisi. Güya hisse tekniğe uyuyor diye gösterip milletin atlamasını bekliyorlar. Tuzağa düşmeyin, paranızı kan emicilere kaptırmayın, mal boşaltma operasyonuna kanmayın.

Destek direnç çizgileriniz farklı sanırım şu an bendeki çizime göre kanalı kırmadı Rsı kendi ortalamasını aşağı yönlü kesmiş durumda fakat MACD henüz aşağı kesmedi. bıçak sırtı yani

4.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Destek direnç çizgileriniz farklı sanırım şu an bendeki çizime göre kanalı kırmadı Rsı kendi ortalamasını aşağı yönlü kesmiş durumda fakat MACD henüz aşağı kesmedi. bıçak sırtı yani
    tuclk.jpg

5. hala tuğçelikte tekniğin isleyeceğine inanıyor musunuz. pes doğrusu. 3 yıldır 'fake teknik' den başka bir sey görmedim.

6.  Alıntı Originally Posted by chapuisat Yazıyı Oku
    hala tuğçelikte tekniğin isleyeceğine inanıyor musunuz. pes doğrusu. 3 yıldır 'fake teknik' den başka bir sey görmedim.
    Ben de aynı şeyleri söylüyorum. Kağıtta bilerek teknik çalışıyor izlenimi yaratmaya çalışıyorlar. Kendileri alıp, kendileri satıyor. Bu kan emicilere paranızı kaptırmayın.

7.  Alıntı Originally Posted by chapuisat Yazıyı Oku
    hala tuğçelikte tekniğin isleyeceğine inanıyor musunuz. pes doğrusu. 3 yıldır 'fake teknik' den başka bir sey görmedim.
    Evet isliyor

8. İçimden bir ses

Sayfa 23/341 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •