Sayfa 35/721 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Madam Despina

1.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ehehehe. Yaş avantajı ile yazıyorum....
    "Lennnn! Yürü git!"
    Gönlünce olsun herşey. Sevgi, selam ile.
    Ama @Miriel de ayrı bi hava kattı ortama kabul et.
    Ki kendisine, mod, meydan soruları hazırlıyorum.
    Ona da selam ve sevgi ile.
    Topik sahibi olmak 10 numaraymış he
    Sevgiler ve saygılar benden Sn Oblomov "Altı üstü bir projeksiyon için ne kastın be..!" demiyorsunuzdur inşallah

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Hooppp yok öyle hemen kaçmak...
    Mod dedik, medyan dedik, yardım dedik...
    Mod, medyan yetmez Yok mu şöyle normal dağılımın c.d.f ve p.d.f fonksiyonu falan

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    "Lennnn! Yürü git!"
    Eyvallah abi . Ağa sensin , buralarda senin borun öter. Sen iste adam picaklayak , Osman in cebine 20 liralık çimento koy heykelini diksin . O kadar yani .

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Yardımcı olamadım malesef.. Umarım her şey istediğiniz gibi gider, güzel bir ömürleri olsun çocuklarınızın.
    Eyvallah dostum ; hepimize, herkesin çocukarına. ..

3. Geceye bir şiir bırak

Süt iciyorum yarım yağlı
    Mutluluğumsa sana baglı.

Tümdengelim tümevarım
    Senden gidim kime varım?

Otogardayım, yer Kastamonu,
    Ah bi hayatıma katsam onu

Çiğ köftecideyim, adı Komagene,
    Beni sensiz koma gene

Yaz okulu yaz okulu,
    Allah'ım bana yaz o kulu

de ayrı da ayrı
    Sen ayrı ben ayrı, gel gayrı.

Feysbukumda ekli misin?
    Albumumde tag'li misin?
    Layk atmıyon sevdicegim,
    Yoksa bugün regli misin?

Ne komünizm,
    Ne kapitalizm,
    Ben sadece
    Sensizim.

Alıntıdır. Yakşamlar herkese.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    "Lennnn! Yürü git!"
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ekonometri ve ekonometrik modellerden anlayan birisi lazim. Ki kare, varyantlar, Durbin Watson, bagimli degisken, bagimsiz degisken, alfa, beta falan filan inter milan.

Tatava yapmayin kendini ispat etmis hisseler var iste, basin gitsin paraları.

Ornegin bi şehir efsanesi der ki Eregl her 7 yilda bir yatirimcisini zengin edermiş. 7 yil tutmak sartiyla ama. Bittabii alis yeri can alici nokta. Yilda 3-4 kere de yukardan satip asagidan alabilirsen ohhh cift katli kaymakli ekmek kadayifi. Yatirim tavsiyesi degildir. Zaten bir tavsiye bile degil. %5 hata payi için gerekli anlamli seviyesi ulasmiyor cunku yeterli örneklem buyuklugu yok verdigim bilgilerde.

Bu arada en buyuk Tekfen. Sodayi da döver Hektasi da.

Aselsan haric diyeyim. Onu kimse dovemedi daha.
    Bana ASELSAN deme yav. İlk 7 bin liramı biriktirdim. Aselsan da tam 7 liraydi alayım alayım diye düşündüm silah sanayi diye almadım. Silah parasıyla çocuk büyütemem dedim , adam ondan sonra iki defa bölündü işte, durum ortada . Parasına bakınca içim bir cız ediyor ama 1 liraya düşse yine almam. Salakça mı evet , ama ne yapayım ben buyum . Kendimi salak olarak da seviyorum.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Ekonometri ve ekonometrik modellerden anlayan birisi lazim. Ki kare, varyantlar, Durbin Watson, bagimli degisken, bagimsiz degisken, alfa, beta falan filan inter milan.

Tatava yapmayin kendini ispat etmis hisseler var iste, basin gitsin paraları.

Ornegin bi şehir efsanesi der ki Eregl her 7 yilda bir yatirimcisini zengin edermiş. 7 yil tutmak sartiyla ama. Bittabii alis yeri can alici nokta. Yilda 3-4 kere de yukardan satip asagidan alabilirsen ohhh cift katli kaymakli ekmek kadayifi. Yatirim tavsiyesi degildir. Zaten bir tavsiye bile degil. %5 hata payi için gerekli anlamli seviyesi ulasmiyor cunku yeterli örneklem buyuklugu yok verdigim bilgilerde.

Bu arada en buyuk Tekfen. Sodayi da döver Hektasi da.

Aselsan haric diyeyim. Onu kimse dovemedi daha.
    Sarkuysanda testere devam ediyor ama parsan beğenilir. Kırmızı parsan tuborglu sarkuysan . Ama bugün iyi sarkuy . Keyfim yerinde. sendin yanılan kısada. Dün kardemir üzdü bugün moralimi bozmaz insallah. Ama uzunda yükselir yinede.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bana ASELSAN deme yav. İlk 7 bin liramı biriktirdim. Aselsan da tam 7 liraydi alayım alayım diye düşündüm silah sanayi diye almadım. Silah parasıyla çocuk büyütemem dedim , adam ondan sonra iki defa bölündü işte, durum ortada . Parasına bakınca içim bir cız ediyor ama 1 liraya düşse yine almam. Salakça mı evet , ama ne yapayım ben buyum . Kendimi salak olarak da seviyorum.
    Senin gorusun senin kararin sevgili dimitris. Cocuk da yaparsin kariyer de. Ama silah sanayii dedigin sirket bize muthis derecede lazim.

Hızır idi Yunus idi
    Hızır idi Yunus idi
    Hızır idi Yunus idi

durumuna dusmemek S400 alirsan cok pis doverim, Patriot alirsan şunu yaparim diye 2 ayının arasinda kalmamak, vatani kendi silah sistemlerimizle korumak ve savunmak icin cok cok gerekli.

Bankalar da faizle insanlari somuruyor, süt sirketleri danalarin hakki olan sütü resmen onlardan calıp bize satiyor, Tupras Petkim petrol isleyip satip cevreyi mahvediyor falan filan diye dusunursek alacagimiz tek hisse MMCAS olurdu. Ama neden inan ben de bilmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Sarkuysanda testere devam ediyor ama parsan beğenilir. Kırmızı parsan tuborglu sarkuysan . Ama bugün iyi sarkuy . Keyfim yerinde. sendin yanılan kısada. Dün kardemir üzdü bugün moralimi bozmaz insallah. Ama uzunda yükselir yinede.
    Oblomov hakkini helal etsin. Buraya da dadandık.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Oblomov hakkini helal etsin. Buraya da dadandık.
    Eder heralde . Umarım
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 35/721 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •