Sayfa 821/999 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ben hala gülüyorum [emoji23][emoji23]
    Dolar 10 kuruş sabah açılışa göre arttı .
    5.20 iken nasıl ülke ekonomisi şaha kalkmıyorsa 5.50 oluncada bitmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    6'dan aşağı düşmez demiştim.
    Düşer demiştiniz düştü.
    İyi hatırlıyorum o zamanları.
    Şimdi de 4.80 iddianız var.
    4.80'cilerdensiniz.
    Bakalım olur mu,
    Çoğu şey mümkün, 4.80'ler de 6.80'ler de...

2.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Ben de öyle biliyorum. Yatırdığı tarihteki kanunlara tabi olması gerekiyor diye biliyorum. Git bddk ya şikayet et dedim. Tekrar İş bankası m.t ne sormuş. Kadın yapılanın dogru oldugunda diretmiş. Burası Türkiye tamam her şey olur da devlet stopajı diyelim ki %100 yaptı. Nolacak , çökecekler mi dolara o zaman?
    Geçmişte de stopaj oran değişimi yaptılar ve stopaj vade dönüşünde kesildiği için o gün hangi oran geçerli ise o orandan kesinti uygulanıyor.Maalesef arkadaşınızın yapabileceği bir şey yok.

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Geçmişte de stopaj oran değişimi yaptılar ve stopaj vade dönüşünde kesildiği için o gün hangi oran geçerli ise o orandan kesinti uygulanıyor.Maalesef arkadaşınızın yapabileceği bir şey yok.
    bu mantıkla tl.de stopaj indiriminden faydalanananlar vade dönüşünde eski stopajdan tahsilat yapamaz..?

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu mantıkla tl.de stopaj indiriminden faydalanananlar vade dönüşünde eski stopajdan tahsilat yapamaz..?
    İşin gerçeği "devlet her zaman haklıdır kendine yontacak şekilde" [emoji6]

Benim de Halk bankasında vadeli dövizim var. Şimdi ben de sordum m.t ne. Kasım ın 16 sında bağlamıştım %5,5 dan. Pazartesi doluyor. %20 uygulanacakmış.

Bir yaşıma daha girdim. O zaman yukarıda da yazdım olayı eskaje edersek, teorik olarak devlet stopajı kafasına göre artırırsa ki dth ları ayyuka gidiyor , vallahi böyle bir şey yapabilir , alınacak faizlere çökebilir. Bir başka deyiş ile , vadesinde alacağımızı düşündüğümüz faiz , biz mevduatçılar olarak tamamen şüpheli alacak olur. Damat bey ve reıs bey in insafına kalmış durumdayız.

Sanırım pazartesi yastık altı yapıcam dolarları. S.....m böyle işi.

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    5.39'dan aldığımda girmediğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum
    Sayin purplee
    Ben ne yapiyorsam sizler icin yapiyorum
    Amme hizmeti olsun...😂😂😂

Döviz faizini , stopaj %18 ise 0,82 ile çarpardık. Stopaj %20 yaptılar. Faizi 0,80 ile çarpacağız. Stopajı %100 yaparlarsa alacağımız faizi 0 ile çarpacağız yani 1 bardak su içeceğiz. Stopajı %100 den fazla yaparsa , anaparadan para kesilmeye başlayacak.

Sonu yok ki. Arkanı dön bi şey yapacam .... a kadar yolu var bu işin artık

8. Onu bu sisteme yol verirken düşünecekti insanlar...Referandum + sonrası seçimlerde...Geçti Bor ilçesinin pazarı...Yeni Türkiye böyle artık...

Sayfa 821/999 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •