Sayfa 47/721 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Madam Despina

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    @NSHYDN

Örnek grafik 5 #Anacm;

Güzel abim TAQ AQCAm
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Güzel abim TAQ AQCAm
    Hatırladıııımmmm.
    Şu "malum şarkı"dan söz ediyorsun sanırım:

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Ya kendinizi ifade edememişsiniz veya talihsiz bi yorum olmuş...
    Meselenin temelinde "Türklerin" döviz alması olduğunu düşünüyorsanız bu zaten yanlış.
    Dövizdeki yükseliş öncesi de zaten döviz mevduatı TL yi geçmişti.
    Buradan çıkarılacak bi sonuç varsa; vatandaşın ülke parasına güvenmediğidir.
    Bunun için de halk eleştirilmez.
    "Son haftaya giriyorduk" demişsiniz...
    Bu ülkenin tek realitesi, derdi "yerel" bir seçim olamaz... Olmamalı.
    Bir vatandaş olarak ben görüp, "maalesef" diye, 2 gün öncesinden uyarabiliyorsam, "bu sorun bağıra-çağıra gelmiş" demektir.
    Önlem alacağımız yerde şakalı, komikli videolar çekerek içerideki potansiyel müşterilere oynanan oyunu devam ettirmeyi tercih ediyorsak, dış güç diye ağlamaya hakkımız yok.

Oy toplarken, dibs satarken vergi alırken vatandaş, diğer zamanlarda provakatör...
    Döviz getirsin, borç versin, yatırım yapsın isterken dost ve müttefik, diğer zamanlarda dış güç...

Don Kişot' la yardımcısı Sancho ' nun acıklı hikayesini de mi okumadınız çocukluğunuzda?
    4- 5 yaşlarındaki çocukların bilişsel düzeyinde sorumluluk almayıp başkalarını suçlama eğilimi vardır. Kapıya çarpsa, suçu kapıya atıp kapıyı dövmeye başlar.
    Benim oğlan yere düştü geçen gün abisini çağırdı '' abi yeri döv '' diye .

Dolar, ekonomi hakkında bizimkilerin de bilişsel düzeyi 4- 5 yaşlarındaki çocuk kadardır.

4. Yukardaki liste benim icin yok hükmündedir. Siyonistlerin hazirladigi bir liste bu. Tekfen in olmadigi bir liste Bayern Munih'in olmadigi bir şampiyonlar ligi gibidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Yukardaki liste benim icin yok hükmündedir. Siyonistlerin hazirladigi bir liste bu. Tekfen in olmadigi bir liste Bayern Munih'in olmadigi bir şampiyonlar ligi gibidir.
    Hemen şey etme Osman hoca be ya.
    Bu listede üst turdakiler yok.
    "Uefa' ya da düşebilir, son dakika torbalara da kalabilir" lerin listesi bu.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Yukardaki liste benim icin yok hükmündedir. Siyonistlerin hazirladigi bir liste bu. Tekfen in olmadigi bir liste Bayern Munih'in olmadigi bir şampiyonlar ligi gibidir.
    Bu arada önerisi olan var mı?
    "X ı şu, Y si böyle olanları bulsak, böyle havalarda daha iyi olur..." denebilecek bir kriter?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bu arada önerisi olan var mı?
    "X ı şu, Y si böyle olanları bulsak, böyle havalarda daha iyi olur..." denebilecek bir kriter?
    Seçimden sonra hükümetin ne yapacağını da düşünmek lazım. Hangi sektörlere yönelik ne gibi adımlar atarlar acaba ? İnşaat cepte ama onları kimse kurtaramaz.
    ÖTV ' yle otomotivi kurtaramadilar . BES hamlesi gelecek sigorta şirketleri ne olur?

En iyisi Migros tan indirimli bira mı alsak acaba , ilerde çok değerlenir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Seçimden sonra hükümetin ne yapacağını da düşünmek lazım. Hangi sektörlere yönelik ne gibi adımlar atarlar acaba ? İnşaat cepte ama onları kimse kurtaramaz.
    ÖTV ' yle otomotivi kurtaramadilar . BES hamlesi gelecek sigorta şirketleri ne olur?

En iyisi Migros tan indirimli bira mı alsak acaba , ilerde çok değerlenir.
    Bence en iyisi 1 dönüm yer alıp altına 1 milyon metreküp hacimli tank inşa edip ikiye bölüp yarısına benzin yarısına mazot doldurmak.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 47/721 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •