Örnek grafik #Tavhl:
End of the story.
Ýyi akþamlar. Ýyi haftasonlarý.
Örnek grafik #Tavhl:
End of the story.
Ýyi akþamlar. Ýyi haftasonlarý.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Ýlginç bakýþ açýnýz var. Buralarda yorum yaparken 800 açýdan bakýp, ne kadar ters anlaþýlabilir düþünerek dikkatli olmam lazým anladým.
Cevaplara demogoji desem sert olur, siyasi desem hakkýnýz var eleþtiremem, felsefi desem ekonomi ile ters, saldýrgan desem geçmiþiniz temiz, düþmanmýsýnýz bana desem geçmiþim temiz diye düþünüyorum...vs uzatmayayým
Aþýrý milliyetçiyim ama "Türklerin" kelimesini kullanma hatasý yapmýþým, amiyane tabirle gavur zannedildim sanýrým. Aþýrý gergin, sinirli, üzgün ruh haliyle Cuma gecesine kadar dolar izleyen biri olarak pazartesi mesai baþlamasýyla ülkemizdeki alýmlarýn patlamasý korkusuyla bu cümle kurulmuþtur. Biliþsel düzeyim ise dolarýn artmasý ülkeme zararlýdýr, beni üzer. Eðer bu 4-5 yaþýndaki çocuk bakýþ açýsý ise, dolarýn yükselmesine sevinenler de mandacýdýr diyelim o zaman??? (sözüm meclisten dýþarý)
Ýkinci konu ise yerel seçime global bakýþ açýsýdýr. Eðer sadece bu forumda bu konu baþlýðý içinde yaþamýyorsak, erken seçim laflarýnýn bile havalarda uçuþtuðu, seçime kadar devletin direneceði ama sonrasýnda dolarýn 8-10 olacaðý gibi laflarýn gündemden düþmediðini, MB rezervlerin bir yýlda 13 milyar dolar erimesine raðmen sadece son bir ayda 7 milyar dolar eridiðini...vs birçok konunun bu "basit olmasý gereken" yerel seçimin ne kadar belirsizlik oluþturduðunu sanýrým kabul edersiniz. Ayrýca hafýzasýnda Aðustos 2018 kur þoku (dolar: 7,23TL görülmüþtür) olan bu insanlar, seçim belirsizliði ile diken üstünde olduðundan, en ufak kur yükselmesinde yine dolara sarýlýp uçuracaðýný sanýrým garipsemezsiniz.
Þahsi fikrimi söyleyeyim;
Daha önceki gönderimde de hakaret olarak algýlanacak birþey söylediðimi düþünmüyorum.
Fikrimi söyledim.
Yine söylerim.
"Bazý görece doðrularý, büsbütün yanlýþlarýn arasýna serpince, hepsi doðru olmuyor! " ne yazýk ki.
Ýletiþim bir sanat. Hele yazýlý iletiþim bambaþka bir alan. "Ama ben öyleydim... Caným sýkkýndý, dolar artmýþtý, hissem düþmüþtü...!" ye baðlarsak, karþýlýklý iki kelam edecek ortam kalmaz. Çünkü "herkesin bir derdi var, durur içerisinde..." demiþler.
Sözünü ettiðiniz süreçleri, ayný ülkede yaþýyor olma vasfý ile, "hatta" sizden daha derin hissederek biz de yaþýyoruz. Ýstisna olmanýzý gerektiren biþey yok yani.
Kimin ne konuþtuðu da þahsen beni ilgilendirmez.
Hele "Türkiye' de ki yerel bir seçimle ilgilenecek global gücün zaten Allah belasýný vermiþtir! " Sözünü etmeye deðmez.
Sen zatürre olur yataða düþersen, gripte öldürür, nezle de....
Ülke/vatandaþ aleyhine sonuçlanan her ne varsa, izin verenin de, sebep olanýn da Allah belasýný versin.
Ek: Sormayý unutmuþum!
Kaç yaþýndasýnýz hocam? Türkiye' de "beka sorunu yaratmayan, dýþ güçlerin muhalefeti desteklemediði, kaç yerel/genel/C. B. seçimi gördünüz?" merak ettim.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Baktim kii[emoji4] Malkocoglu papua yeni gine'li prenseslerle gününü gün etmekteeee ,feth ettiði kalelerdeee onlarlaa pesküvitt yemekteee [emoji28] görüyorum kii ondan hayýr yok ülkemeee açýýlýnnn goo goooo power rangerss, ný ný ný nýnýnýn ! diyerekten tüm dünyayý kurtarmaya geliyorummm[emoji28][emoji28][emoji28]
Ýyi insan olmanýn da ,hoþgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alýþýk
https://www.instagram.com/p/BvTfOzLn...d=a4sefr88ajok
Krizin ilk vurduðu kiþi Balatacý Necip abi. Yazýk olmuþ diycem ama keþke o krediyi çekip Kaka Kola alana kadar ya güzel bi hisse alaymýþ ya da dölar bee. Tühh.
Dostum , benim yazdýðým sana hitaben yazýlmamýþtý aslýnda, obblomovv abinin mesajýna ekleme yapmýþtým.
Öncesinde de Soda sayfasýndan tanýþýk olduðumuz icin kiþisel algýlamamýz pek olmuyor , sen onu yadirgamýþ olmalýsýn.Merak etme biz de her zaman görüyoruz dýþarýdan gelenler baþlangýçtaki bu halini.
Fikirlerine gelince , fazla uzatmadan þöyle diyeyim; kim neyi kazanirsa kazansýn saðlam bir krize gireceðiz; kim neyi kazanýrsa kazansýn döviz yükselecek. Ýsimlerin deðiþmesi önemli deðil önemli olan masaya konan fatura ve o faturayý ödemek için çekeceðimiz sýkýntý.
Yer Ýmleri