Sayfa 35/450 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 273 - 280 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ozay21 Yazıyı Oku
    Eukyo 1.05 iken burdan çıkıp oraya gitmeyi çok düşündüm son anda vazgeçtim.
    Hocam sen iyi kurtarmissin ben o dedigini yaptim simdi atlastan ettigim zararin 2 katini orda yasadim 1 gun önce alip birgün sonra satilirmi 5 milyon lot biz senin neyine güveneceğiz artik

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Hocam sen iyi kurtarmissin ben o dedigini yaptim simdi atlastan ettigim zararin 2 katini orda yasadim 1 gun önce alip birgün sonra satilirmi 5 milyon lot biz senin neyine güveneceğiz artik

Senin adına üzüldüm hocam son 1 ayda 3 hissede toplam 5.000 den fazla zarar ettim. Bu kan emici vampirler biz küçük yatırımcıyı mahfettiler. Son umudum burası burdanda kazanamazsam bırakacam artık borsa işini. Bize göre değil bu ortam. Herşeyin başı sağlık. Sağlığımız bozulacağına para gitsin. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Metro yatirimin sattigi mallari kim aldi .. ky karsilayamayacagina gore demekki yan bacaklara dagitti galip bey.. metro ya alim yapmis demekki biraz metro yu goturecek bura dustukce insanlar buraya yigilacagindan 1.50 den alanlarda dokulmeden tekrar toplamaz bayagi zaman alir gibi.. ytd

4. Sonumut ve ozay sizin borsada yeni oldugunuzu düşünerek ve yılların tecrübesi ile yazıyorum. Borsada para kazanmak için önce çok para ve zaman harcamaniz gerekir.tabi bu arada para, zaman kaybetmenin yanında sağlığınızı ve huzurunuzu da kaybedeceksiniz.olur olmaz herseye sinirlenip etrafınızdakilere zarar vereceksiniz.bu arada kredi felan da çekerseniz Allah korusun evi de arabayı da kaybedebilirsiniz.Ha bütün bu kayıpları göze alıp bu işi kavradiktan sonra çok mu kazanacaksınız. Hayır .borsadan zengin olan gariban gördünüz mü ?intihar edeni duymussunuzdur ama.Şimdi vakit yakınken üçüne beşine bakmadan borsaya tövbe edin.inanın bana huzur bulacaksınız. Bu sizin son hisseniz olur inşallah soylediklerimi kale alırsınız.

5.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Sonumut ve ozay sizin borsada yeni oldugunuzu düşünerek ve yılların tecrübesi ile yazıyorum. Borsada para kazanmak için önce çok para ve zaman harcamaniz gerekir.tabi bu arada para, zaman kaybetmenin yanında sağlığınızı ve huzurunuzu da kaybedeceksiniz.olur olmaz herseye sinirlenip etrafınızdakilere zarar vereceksiniz.bu arada kredi felan da çekerseniz Allah korusun evi de arabayı da kaybedebilirsiniz.Ha bütün bu kayıpları göze alıp bu işi kavradiktan sonra çok mu kazanacaksınız. Hayır .borsadan zengin olan gariban gördünüz mü ?intihar edeni duymussunuzdur ama.Şimdi vakit yakınken üçüne beşine bakmadan borsaya tövbe edin.inanın bana huzur bulacaksınız. Bu sizin son hisseniz olur inşallah soylediklerimi kale alırsınız.
    Hocam yorumun için saol. Kaybettiğim için psikolojik olarak bu aralar pek iyi değilim. Dediğim gibi burdanda kazanamazsam kesinlikle bırakacam borsayı. Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Sonumut ve ozay sizin borsada yeni oldugunuzu düşünerek ve yılların tecrübesi ile yazıyorum. Borsada para kazanmak için önce çok para ve zaman harcamaniz gerekir.tabi bu arada para, zaman kaybetmenin yanında sağlığınızı ve huzurunuzu da kaybedeceksiniz.olur olmaz herseye sinirlenip etrafınızdakilere zarar vereceksiniz.bu arada kredi felan da çekerseniz Allah korusun evi de arabayı da kaybedebilirsiniz.Ha bütün bu kayıpları göze alıp bu işi kavradiktan sonra çok mu kazanacaksınız. Hayır .borsadan zengin olan gariban gördünüz mü ?intihar edeni duymussunuzdur ama.Şimdi vakit yakınken üçüne beşine bakmadan borsaya tövbe edin.inanın bana huzur bulacaksınız. Bu sizin son hisseniz olur inşallah soylediklerimi kale alırsınız.
    Dogru söze ne denir haklısın hocam zaten bana göre degil ben küçük bir para ile bu isi yapmaya çalıştım baktimki hırsız cok tilkide cok özellikle galip hisseleri ben hep onun hisselerde kaybettim 1 gun once alip umutlandiran adam birgün sonra satiyorsa buna ne denir .......

7.  Alıntı Originally Posted by Rookie Yazıyı Oku
    Metro yatirimin sattigi mallari kim aldi .. ky karsilayamayacagina gore demekki yan bacaklara dagitti galip bey.. metro ya alim yapmis demekki biraz metro yu goturecek bura dustukce insanlar buraya yigilacagindan 1.50 den alanlarda dokulmeden tekrar toplamaz bayagi zaman alir gibi.. ytd
    Aynen dogru yanliz baska hesaplara kagit carsamba gunu ve bugunde toplanmistir.yarin gercek hesaba virman yapilir canini sikma yillar boyunca bu adamlar sayesinde ogrendik bu isleri onlarin dusuncesinde dusun kayip etmezsin.

8. ATLAS'ta bu hafta gerçekleşen hareket MEPET'te iki hafta önce gerçekleşen hareketle birebir aynı. Tahminim hissemizin en az 2 hafta 1.20-1.30 bandında oyalanacağı yönünde.

MEPET'te 2 haftadan sonra bugün bir kıpırdanma görüldü; hareketin devamının gelip gelmeyeceği yarın netlik kazanacak. ATLAS'ta bundan sonraki sürecin seyri ile ilgili yarın ve önümüzdeki hafta MEPET'in hareketleri takip edilmeli. Grup hisselerinden AVTUR'daki hareket bitti ve yataya bağladı. VANGD ve AVGYO birlikte hareket ediyor ve yükseliş trendindeler. ATLAS ve MEPET de aynı hareketlerle işlem görüyor şu an. Benim tespitlerim ATLAS'ın MEPET'ten 2 hafta sonra MEPET'le benzer hareketler sergilediğidir. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil kişisel görüşlerimdir.

Sayfa 35/450 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •