Sayfa 556/1013 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    dolar 50 kuruş mazot bedava olacak.
    Julia şu söyleme bi son versen..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Julia şu söyleme bi son versen..
    gönlümüzden öyle geçiyor ama yıl sonu beklentim çok farklı.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem "MB'nin GLP faizini artırması gerekmeyebilirdi" dedi. Ertem ağırlıklı ortalama fonlama maliyetinin yüksek olduğunu ifade etti.

TRT'ye konuşan Ertem, Türk Lirası'nın istikrara kavuştuğunu ve Türkiye'nin 2018'de diğer gelişen piyasalardan pozitif ayrışacağını belirtti. Ertem ayrıca %13 oranındaki işsizliğin sürdürülemez olduğunu söyledi.
    Sn.Danışman dış güçlerin farkında değil galiba..ya bu dış mihraklar doları silah olarak kullanıp, 2018'de gelişen piyasalardan pozitif ayrışmamızı engellerlerse..

Nedense bu dış güçler gelecekte var olamıyorlar..enterasan..

Buyrun buradan yakın, Atlanta FED'in ilk çeyreğe ait son büyüme tahmini sadece 0,2...

Bu dışsal güçler ABD'nin büyümesini istemiyorlar galiba...bu ne böyle ya..

5. 3.55 aşağı gelse dolar rahatlar dengesini bulur.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. Cift dipten tepki bile gelmiyor
    Dunyanin en zayif para birimi oldu iyice dolar

Halay cekip birbirinin sirtini sivazlayan dolar hep artcak abicim ya diyenler icin de guzel bir trade dersi olmustur.
    2016 dan beri doları ezen gop lar gibi olacaksak dolarda 2.80 uzeri balondur.
    Lakin danismanlarin zirvalari jeopolitik riskler kotu ekonomi buna engel olacak görünüyor

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cift dipten tepki bile gelmiyor
    Dunyanin en zayif para birimi oldu iyice dolar
    her trend bir yerde kırılır.
    bende dolar var ama ekonomiye çok zarar verdi kırılsın gitsin.

8. 1,095 hadi %1 daha at be.

Sayfa 556/1013 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •