Sn.Danýþman dýþ güçlerin farkýnda deðil galiba..ya bu dýþ mihraklar dolarý silah olarak kullanýp, 2018'de geliþen piyasalardan pozitif ayrýþmamýzý engellerlerse..Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Cemil Ertem "MB'nin GLP faizini artýrmasý gerekmeyebilirdi" dedi. Ertem aðýrlýklý ortalama fonlama maliyetinin yüksek olduðunu ifade etti.
TRT'ye konuþan Ertem, Türk Lirasý'nýn istikrara kavuþtuðunu ve Türkiye'nin 2018'de diðer geliþen piyasalardan pozitif ayrýþacaðýný belirtti. Ertem ayrýca %13 oranýndaki iþsizliðin sürdürülemez olduðunu söyledi.
Nedense bu dýþ güçler gelecekte var olamýyorlar..enterasan..
Buyrun buradan yakýn, Atlanta FED'in ilk çeyreðe ait son büyüme tahmini sadece 0,2...
Bu dýþsal güçler ABD'nin büyümesini istemiyorlar galiba...bu ne böyle ya..![]()
3.55 aþaðý gelse dolar rahatlar dengesini bulur.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Cift dipten tepki bile gelmiyor
Dunyanin en zayif para birimi oldu iyice dolar
Halay cekip birbirinin sirtini sivazlayan dolar hep artcak abicim ya diyenler icin de guzel bir trade dersi olmustur.
2016 dan beri dolarý ezen gop lar gibi olacaksak dolarda 2.80 uzeri balondur.
Lakin danismanlarin zirvalari jeopolitik riskler kotu ekonomi buna engel olacak görünüyor
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
1,095 hadi %1 daha at be.
Yer Ýmleri