Originally Posted by
fobia
Hocam bu tip düşüşlerin dönüşü çok zor oluyor genelde, ben 2,30 cicarı düşen trend desteği görüyorum, eğer oralara getirip yatay harekete geçerse çok can yakar yine. Bu tip mal çıkışlar hep can yakarak bitiyor hisseler, bu 5-5,50 hareketine benziyor, 5,50 ye getirip malı boşaltıp sonrasında sakin sakin 3,20 lere kadar getirdiler hisseyi şimdi 3,40 civarı mal boşaltma yaptılar, bakalım ne zaman son bulacak bu işkenceci tutum, çünkü bu artık batık şirket fiyatlamasına doğru gidiyor... Hakkımızda hayırlısı olsun... Ytd.
Grafik, bende de 2.25-2.30 görmeden dönmez hissi veriyor ama borsa bu tabii ki.. Olumlu veya olumsuz anlamda işler kısa sürede değişebiliyor..
Bir de borsanın toptan düştüğü dönemler hisse değişim fırsatı veriyor. Bir sürü hisse çok düşmüş olduğundan, bazen daha çabuk toparlayacağını düşündüğüm takibimde olan hisselere ağırlık kaydırıyorum. Mesela şimdi kozaa veya petkm 4.30 lara gelse dönmek üzere bir kısmını geçebilirim gözüm keserse, ters teptiği de oluyor tabi.. Mesela 6.40 tan az vestel satıp 3.20 den buna geçirmiştim, 3.40 ta çıkıp geri dönmedim ve sonrası malum..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Yer İmleri