Sayfa 917/999 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bugün yabancıların TL 'ye ihtiyacı vardı çok ama çok yüksek faizlerden alabildiler.

Peki yakın zamanda bizim Dolara ihtiyacımız olduğunda bize % kaç faizden Dolar

verecekler?

Bu da hesap edildi mi acaba?

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bugün yabancıların TL 'ye ihtiyacı vardı çok ama çok yüksek faizlerden alabildiler.

Peki yakın zamanda bizim Dolara ihtiyacımız olduğunda bize

% kaçtan faiz verecekler?

Sen eğil sıra bende diyecekler ne diyecekler

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Aldın mıydı harbiden yaa..
    O degil de hayatinda dovize bulasmamis ben ben yasar usta ) yeter dedim bir sinirle girdim bir miktar ve terste kaldim sonrasinda ic anadolu sivesi yapan biri geldi aklima susuyorum... adamla dalga gectik birkac gunde kacbin lira iceri girdim bir bildigimi var diyecem diyesim gelmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. 5.387 ne ya illuzyon yasatti bize neyse daha kursunumuz var ama tl stresiyle de yasanmiyor sn dudu nun dedigi gibi rahat uyunacak pozisyonu almak onemli onu anladim en azindan dolar gitti mi gidecek mi diye de hayat zorlasiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Şu an ülkemizin 10 yıllık tahvil faizlerinin 2 günde nerden nereye geldiğini, banka hisselerinin ne kadar değer yitirdiğini biliyormusunuz?
    dogruda ,içeriye faiz vermeyip ,hem kredi mekanızması calısıyor,hemde dovız frenleniyor ,bir sekilde zaman kazanılıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Para miktarı çok olana ne var Peki
    Hsbc gibi terste kalan yabancı bankaları sağmak lazım ,hep biz sağılacak değiliz ya ! yarın yoklayacağım ne teklif edecekler bakalım.

7. 5.28-5.14 bu seviyeler artık full dolara geçme zamanı.

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bugün yabancıların TL 'ye ihtiyacı vardı çok ama çok yüksek faizlerden alabildiler.

Peki yakın zamanda bizim Dolara ihtiyacımız olduğunda bize % kaç faizden Dolar

verecekler?

Eee işte geldikmi işin gerçeklerine. bankalar tl sıkışıklığını atlatmak için sattıkları doları yerine nasıl koyacaklar.

Mb elinde kalan nakit 16 milyar doları nasıl tutacak ve iyileştirecek.

Şimdilik seçime kadar baskılıyor doların artmasını. seçim sonrası dolar almak zorunda kalacaklar.

Sayfa 917/999 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •