Sayfa 927/999 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İş yatırım günlük repo %23.5. 2-3 gündür bu şekilde olduğu söylendi. Ne kadar devam eder bilinmiyor ?
    aracı kurumla görüşmemde repo oranları düşük fakat takasbank para piyasasında değerlendirirseniz gecelik 25,20 oran var fakat bununda 2 puanı komisyon kesiliyor yarısı aracı kuruma kalıyor yarısı takasbanka ödeniyor mevduat karşılığı 23 civarı oluyor en yüksek oran bu

2. sy dudu borsa için doğru yerlere geldik mi?

3.  Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    aracı kurumla görüşmemde repo oranları düşük fakat takasbank para piyasasında değerlendirirseniz gecelik 25,20 oran var fakat bununda 2 puanı komisyon kesiliyor yarısı aracı kuruma kalıyor yarısı takasbanka ödeniyor mevduat karşılığı 23 civarı oluyor en yüksek oran bu
    Gecelik faizde benim hesabıma göre; Takasbank para piyasası işleminde kesilen komisyon tutarı ile elinize geçen rakamla, para piyasası fonunda elinize geçen rakam aynı oluyor

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İşyatırım Payrepo gecelik % 23.50 min.500k

Repo %21.50
    Ppf tı1 %19.97

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bana günlük repo dedi MT pay repo olabilir mi Pazartesi hesap açtıracağız bakalım hesap açıldıktan sonra göreceğiz.

5.  Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    Benim konuşmamda daha önce düşüktü şimdi yükseldi dedi müşterileri buna yönlendiriyoruz dedi MT.

6.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    sy dudu borsa için doğru yerlere geldik mi?
    Şirin Baba bu güzel düşüncenizi biraz sektör ya da şirket ile destekler misiniz?
    Konu başlığı uygun değil ama fikrinizi merak ettim.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bana günlük repo dedi MT pay repo olabilir mi Pazartesi hesap açtıracağız bakalım hesap açıldıktan sonra göreceğiz.
    Pay repo şle repoyu karıştırıyorlar .İşin aslı repo daha önceleri düşük diye ya ppf leri yada pay repo daha yaygındı.Ama bugün payrepo en yüksek getirisi olan işyatırımda

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İşyatırım Payrepo gecelik % 23.50 min.500k

Repo %21.50
    Ppf tı1 %19.97

Bana söylenen rakamlar da aynı. Tek fark bana reponun %23 olduğunu söylediler. Para Piyasaları Fonu'nu bozdurdum. Repoya geçtim. Pay repoyu düşünmedim. Saat öğlen 12'de. O nedir tam olarak diye sordum. Arkasında Bist100'ün 10 hissesi varmış. Getirisi garanti. Ama hisse deyince caydım. Şirket bonosu gibi düşündüm. Ne olduğunu detaylı anlatmadı.

Sayfa 927/999 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •