Sayfa 228/417 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kalanlarla yola devam.
    Sessizlik lutfen.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by uaözcan Yazıyı Oku
    hisselerin dolar bazlı getirileri..2002 ..2018 yılları arası..

Herhalde temmetu ,bedelli ve bedelsiz hisseler hariç
    değer artışı tek
    [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Elimde 2000 e yakın mal.kaldi.
    Bugün de bir arkadaş düşen endeksten etkilenip 2 bine yakın hisse sattı. Pasif satıştaki o kadar hisseyi 3-5 dk içinde hüplettiler.
    Hisseyi uzun süredir takip edenler iyi bilir bazen bir günde bu kadar işlem hacmi olmazdı.
    Bugün beni çok etkiledi.
    Sattıklarımı geri alma isteği oluştu .

4.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Elimde 2000 e yakın mal.kaldi.
    Bugün de bir arkadaş düşen endeksten etkilenip 2 bine yakın hisse sattı. Pasif satıştaki o kadar hisseyi 3-5 dk içinde hüplettiler.
    Hisseyi uzun süredir takip edenler iyi bilir bazen bir günde bu kadar işlem hacmi olmazdı.
    Bugün beni çok etkiledi.
    Sattıklarımı geri alma isteği oluştu .
    Sayın playmaker iyi gidiyoruz şimdilik uzun bir yıl süren bıktırıcı hareketlerinden sonra artık 50 üstü bekliyorum şahsıma zaman zaman darallti beni bile ama bir lot bile satmadim şimdiye kadar, artık almam dedim ama o zamandan bu yana 20 lot daha almışım, hikayesi farklı yolu uzun bir şirket, çok haklısınız kararsız lotlari havada alan biri ya da birileri var bu çok hoşuma gidiyor umarım toplayan uzuncudur ve satmaz hisselerini bizim gibi. Bizler de sahip çıkarsak lotlarimiza almak isteyen tahtayı uçurmak zorunda kalacaktır toplamak için...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben dutarim.
    Temettumu alirim.
    Excelimde maliyetten duser, keyfime bakarim.
    Syg,
    K
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    Sayın playmaker iyi gidiyoruz şimdilik uzun bir yıl süren bıktırıcı hareketlerinden sonra artık 50 üstü bekliyorum şahsıma zaman zaman darallti beni bile ama bir lot bile satmadim şimdiye kadar, artık almam dedim ama o zamandan bu yana 20 lot daha almışım, hikayesi farklı yolu uzun bir şirket, çok haklısınız kararsız lotlari havada alan biri ya da birileri var bu çok hoşuma gidiyor umarım toplayan uzuncudur ve satmaz hisselerini bizim gibi. Bizler de sahip çıkarsak lotlarimiza almak isteyen tahtayı uçurmak zorunda kalacaktır toplamak için...
    Kesinlikle doğru ..iyi bir firma ama ülke ekonomisi güven vermiyor..Sıkıntı büyümeye devam ederse herkes gibi Poltk'te etkilenir olumsuz anlamda..1 yıl değil 3-4 yıllık bekleme dönemi başlar..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Toplayan arkadaşa bir el atayım dedim 40 lot Luk bir destek daha attım ;0)

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben dutarim.
    Temettumu alirim.
    Excelimde maliyetten duser, keyfime bakarim.
    Syg,
    K
    Abi yatırımcılığın en sevdiğim yeri Excel de maliyet düşmek. Neyse varam gidem de tüpraş temettülerimi düşem [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 228/417 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •