-
Borsa istanbul: 2018 yılı ekim ayında faaliyete geçen ve merkezi karşı taraf hizmeti verilen borsa istanbul fx swap piyasası, açıldığı günden bugüne 40 milyar usd işlem hacmine ulaşmış olup, hedeflenen ilk aşama başarıyla tamamlanmıştır
borsa istanbul: Borsamız nezdindeki swap piyasasında fiyatlamalar sağlıklı ve olağan şekilde oluşmaya devam etmektedir
borsa istanbul: Bu nedenle yurtdışı tezgahüstü piyasadan yurtiçi organize piyasamıza erişim sağlanmasının sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunacağı aşikardır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb/çetinkaya: Tcmb, rezervlerini güçlendirme politikasına kararlılıkla devam ediyor-aa/bloomberg ht��
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Tcmb/çetinkaya: Son bir hafta içinde toplam rezervimiz 4,3 milyar dolar arttı-aa/bloomberg ht
bir halt olacağı yok.
-
*tcmb/çetinkaya: Son bir hafta içinde toplam rezervimiz 4,3 milyar dolar arttı-aa/bloomberg ht
-
Tcmb/çetinkaya: Son bir hafta içinde toplam rezervimiz 96,7 milayr dolar seviyesine ulaştı-bloomberg ht
bir halt olacağı yok.
-
*tcmb/çetinkaya: Son bir hafta içinde toplam rezervimiz 96,7 milayr dolar seviyesine ulaştı-bloomberg ht
-
Tcmb/çetinkaya: Rezervlerde orta vadede istikrarlı bir artış trendi söz konusudur-aa/bloomberg ht
bir halt olacağı yok.
-
*tcmb/çetinkaya: Rezervlerde orta vadede istikrarlı bir artış trendi söz konusudur-aa/bloomberg ht
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri