*tcmb/çetinkaya: Net rezervlerimiz son bir haftada 2,4 milyar dolar artýþla yaklaþýk 28,6 milyar dolar-aa/bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tcmb/çetinkaya: Net rezervlerimiz son bir haftada 2,4 milyar dolar artýþla yaklaþýk 28,6 milyar dolar-aa/bloomberg ht
bir halt olacaðý yok.
28 Mart Perþembe 11:36DÖNMEZ: TRAKYA'DAKÝ DOÐAL GAZ KEÞFÝ CARÝ AÇIÐIN KAPANMASINA 5 MLR $ KATKI VERECEK
Kaynak: https://www.bloomberght.com/sondakika
Her seçim öncesi petrol bulurduk. Sanýrým inandýrýcýlýðýný kaybetmiþ olmalý. Zira sazanlar bile yemez oldu.
Yýl 1992 yaz aylarý. MTA personelinin Trakya'da doðalgaz rezervi tespit çalýþmalarý yaptýðýný hatýrlarým. Bunca zaman bir türlü bulunamayan rezervlerin her nasýlsa 2019 yýlýnda bulunduðu anlaþýlýyor.
*borsa istanbul: Bu amaç ile gerek borsa istanbul piyasalarýna üye türkiye’de faaliyette bulunan yabancý bankalar gerekse yurt dýþýndaki tezgahüstü piyasada aktif finansal kurumlar borsamýzda bu iþlemlerini yapabilmeleri mümkün olup tüm piyasa oyuncularýný bu iþlemleri yapmak için borsamýza davet ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
..........
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri