-

Originally Posted by
ozn
arkadaşlar birşeyler duydum enpara ile ilgili sizede sormak istedim,
el altından mevduat büyüklügüne göre pazarlık yapılıyormuş..21 oranla para baglamışlar oran 5 milyon.
sizce varmıdır böyle bişi ? nerdeyse her banka yapıyor bunu ama enpara cok şaşırdım acıkcası..
5m e 21 orani ziraat bile verir hocam bunda sasilacak birsey yokki
Enparanin pazarlik ettigine inanmiyorum
Zamaninda oneriler kismina msj atmistim
Mevduatim yuksek sizin faiz oranlariniz ilk baslarda iyiydi simdi piyasanin cok gerisindesiniz diye. Bana gecistirmelik bir cevap attilar. Bende parani tek celsede eft yaptim. Kimse ne aradi ne sordu.
-

Originally Posted by
rxpu
Credit bust daha yeni başladı diyor ama seçim sonuçları iktidar için kötü olursa malum şahıs bunu credit boom'a çevirmek için bankaların tepesine biner. Bu durumda vay halimize...
-

Originally Posted by
turali
Credit bust daha yeni başladı diyor ama seçim sonuçları iktidar için kötü olursa malum şahıs bunu credit boom'a çevirmek için bankaların tepesine biner. Bu durumda vay halimize...
Ankara siyasetinin içinden sağlam bir duyum ;
Ankarayı Mansurun ,İstanbulu Yıldırımın alacağı kesin gözüyle bakılıyor.
İki tarafda bunu başarı olarak gösterecek ve biri krize rağmen böyle oldu diyrcek diğeri artık başkenti aldık ,istanbuluda kıl payı verdik diye anlatacaklar ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Omega0607
Ankara siyasetinin içinden sağlam bir duyum ;
Ankarayı Mansurun ,İstanbulu Yıldırımın alacağı kesin gözüyle bakılıyor.
İki tarafda bunu başarı olarak gösterecek ve biri krize rağmen böyle oldu diyrcek diğeri artık başkenti aldık ,istanbuluda kıl payı verdik diye anlatacaklar ...
Mansur içeri alınacağı da konuşuluyor
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-

Originally Posted by
Batman
banka üzerinden yatırım hesabı açabilirsiniz, yada diğer yatırım şirketlerinde hesap açtırmanız gerekmektedir. Arada Al sat komisyon miktarları değişmektedir, işlem hacminiz artarsa da bu şirketler komisyonlarında indirime de gidebiliyorlar.
Hisse senedlerinin ucretsiz demoda alis satis yapmak nereden mumkun? Grafikleri ustunde foreks gibi
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Mansur içeri alınacağı da konuşuluyor
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Daha çok şeyler konuşuluyorda ,yazılmıyor hersey..
-

Originally Posted by
shangil
Hisse senedlerinin ucretsiz demoda alis satis yapmak nereden mumkun? Grafikleri ustunde foreks gibi
İnvesting.com da var sanırım sanal portföy
-

Originally Posted by
gecceanduana
Şöyle bir çözüm sunuyorlar şuan aramışlar, dövizini tlye çeviriyor sonra tekrar dövize çeviriyor. Elimizde o kadar yüklü döviz yok Pazartesi Salı diyor. Çevire çevire bizi nasıl biz zarara soktuğunu zaten tahmin edersiniz. Döviz ödemesi için eft yapmamızada müsaade etmiyor.
MI MAX cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi banka?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri