Sayfa 722/1000 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    iyi dinleyin lütfen,dağları deliyor demiyor
    Sirinimi yoksa?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sirinimi yoksa?
    linki tekrar atayım
    www.youtube.com/watch?v=wcqUp5nUkCo

3.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    iyi dinleyin lütfen,dağları deliyor demiyor
    O'nu dinlemek mi [emoji57]
    kendimi en yakın köprüden atarım daha eyii [emoji28]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    dolarcı hainlere bak...

Basta da tospa geliyor [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. [QUOTE=alenichev;3327238]Basta da tospa geliyor [emoji3]

garanti bankasının borsada ki etkisi payı gibi
    sevgili tosba da tek basına sırtlamış memleketini

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    IBAN sistemine giren her banknotun tek tek seri numaralarının kayıt edilip edilmediğini bilmiyorum. Ancak dünya yüzeyinde nakit olarak çok büyük bir meblağda fiziki banknot olduğu için mükerrer seri numarası kontrolü kolay bir işlem değil. Hatta İstanbul'daki çift plakalı korsan taksilerin tespit edilebilme olasılığından dahi çok çok daha düşük bir olasılık.
    Ben şöyle biliyorum; 5 bin dolara kadar herhangi bir Amerikan denetimi yok ancak 5 bin doları geçince yapılan işlem Amerika tarafından onaylanmadan yapılamaz. Aynı bankada aynı şubede hatta aynı kişiye ait bir hesaptan diğerine dahi aktarılacak olsa yapılan işlem Amerika dan onay alıp geldikten sonra gerçekleşebiliyor, 5 bin doları üzeri.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Pardon, Lübnan icin duymuştum cok cok iyi sahtesinin basıldığını, halen bir aralar doviz bürolari kase basıyorlardı sahte değildir diye, hatirlarsaniz.
    Doğrudur abi , bu yüzden bankadan başka hiçbir yerden döviz alamıyorum. Fiziki altın bile alamıyorum kuyumculardan illaki sertifikalı olmalı. Kuyumcular kartlarını imzalayıp veriyorlar da ki takar .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Referandum ve genel seçimde de seçim sonrası 10-15 gün bir gevşeklik olmuştu dolarda , sonra koptu gitti. gene aynısı olacağını düşünüyorum ama cds ve dxy şuan çok baskınlar, bide abd şuan s-400 için ısrarcı belki bu sefer farklılık gösterebilir.
    ytd.
    Doların yükselmesi hükümetin de işine geliyor , sadece halka sindire sindire çıkarmak istiyorlar bence . 2.5 - 3 aralığında iken ne zaman dolar düşecek olsa bir açıklama yapılır ve dolar yükselirdi.
    AKP kazanırsa dediğiniz gibi biraz bekler , ondan sonda ilk defa duyuluyormuş gibi s-400 yahut uçak işi gündeme gelir . Olmadı Nisan ayınin sonunda İran muafiyeti bitiyor galiba. Türkiye de sebep bulmaya ne var

Ama yüzde 50 iyi anlamlı bir şekilde düşerlerse hemen pazartesi dolar fırlar. Oy vermediniz böyle oldu sloganı çıkar.

Son kuruşuna kadar dolar alıp pazartesi satacak olan Ayhan abi lord olur, hepimizin adresine tatlı gönderir.

Sayfa 722/1000 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •