Sayfa 971/999 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Butun buyuksehirleri millet ittifaki alacak. Ben buna inaniyorum. Olmazss en kotu yanildim derim.

Muhalefet ilk defa bu secimde cok yerinde adaylar gosterdi. Hepsi belediyecilikte deneyimli ve halkta sempatisi olan kisiler

Ornegin adana da zeydan karalar. Son gunlerde cok iftira atildi, komplolar yapildi ama kaybetmesi surpriz olur

Antalya da konyaaltini 25 yildir yoneten muhittin bocek aday. Sevilen ve bilinen bir aday

Bursa bir degisim yasayacak mi merak ediyorum. Kimse niluferin ve mustafa bozbey in kotu oldugunu soyleyemez.

Izmiri soylemeye gerek yok

Ankara da mansur en az 5 farkla secimi kazanir. Bu komplo ve iftiralar ters teper

Imamoglu istanbulda surpriz yapacak diye dusunuyorum

......

Bunlarin hicbiri de olmayabilir. Muhim degil. Zaten 17 yildir hayal kirikligina alistik ama bu secimde millet ittifaki kaybederse onlari suclamam, daha dogru adaylar gosterilemezdi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok beklersiniz, özellikle istanbul anadolu da chp li belediyelerin rezil yönetimini biliyoruz. Başta Ataşehir,maltepe,kadıköy olmak üzere. Ben ataşehirdeyim 10 senedir 1 kere kaldırım değişti başka hiçbir şey görmedim. Başkanın çöpünüzü topluyoruz diye millete fırça attığı video youtube da var. Böyle vizyon mu olur ? Bu belediyeler akp de olsaydı, imamoğlu nu bir adım önde görürdüm. 2002 den sonraki en heyecanlı seçim olacak. Sonuçları kararsız seçmen belirleyecek gibi duruyor.

2. 5.72-5.81 dolar portföyünün 10% buralardan tlye dönülebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    5.72-5.81 dolar portföyünün 10% buralardan tlye dönülebilir.
    Isyat repo kaç oldu bugün?

4. ICBC alış 5.6462 satış 5.6069. Sizde makaslar nasıl?

5. Şimdi mt ile konuştum mb nın sıkılaşma hamlesinin mevduat faizlerine en ufak bir katkısı olmamış bu şekilde yerliyi dolardan uzaklaştıramazsın

6.  Alıntı Originally Posted by newstr Yazıyı Oku
    ısyat repo kaç oldu bugün?
    12.40'ta belli olacak ama repo merkezle orantılı gittiği için gene 23.50% gelir diye tahmin ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by purplee Yazıyı Oku
    ıcbc alış 5.6462 satış 5.6069. Sizde makaslar nasıl?
    6.1453-6.1500 ağustos kontratı

8.  Alıntı Originally Posted by kerem_goksoy Yazıyı Oku
    Bende de "Sisteme tanımlı cep telefonuz bulunmamaktadır. Lütfen şubeniz ile iletişime geçiniz." hatası veriyor...
    burgan mobilden girdim, problem görünmüyor

Sayfa 971/999 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •