Sayfa 653/1000 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Ayvaliktan 5-6 cesit ot geldi. Sabahtan beri canim cikti en az 7 kilo ot ayikla temizle bittim
    bir halt olacağı yok.

2. Investing nakavt
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Vıop -2.45%
    bıst -1.91%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Investing nakavt
    Herkes çullandı çöktü
    bir halt olacağı yok.

Fenerbahçe hissesi %11.52 yükselişte

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. @eczozgurozel

Binali Bey;
    Aday olduğunda Meclis Başkanlığından Anayasa gereği istifa etmen gerektiğini ısrarla söyledim, dinlemedin sonra pişman oldun

Şimdi de milletvekili sıfatınla Meclise dönmeni ve milletin sana verdiği görevi yapmanı, vermediği görevlere sulanmaman gerektiğini söylüyorum
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Günaydın , İyi haftalar herkese.
    Sn medwig ve rxpu moderatörlük göreviniz hayırlı olsun, seçimle aynı ana gelmiş olması güzel bir tesadüf olmuş, İstanbul'a Ankara'ya, Antalya'a ve memleketin her bir köşesine de hayırlı olsun sonuçlar.

8.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Sn medwig ve rxpu moderatörlük göreviniz hayırlı olsun, seçimle aynı ana gelmiş olması güzel bir tesadüf olmuş, İstanbul'a Ankara'ya, Antalya'a ve memleketin her bir köşesine de hayırlı olsun sonuçlar.
    Teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 653/1000 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •