Ayvaliktan 5-6 cesit ot geldi. Sabahtan beri canim cikti en az 7 kilo ot ayikla temizle bittim
Ayvaliktan 5-6 cesit ot geldi. Sabahtan beri canim cikti en az 7 kilo ot ayikla temizle bittim
bir halt olacağı yok.
Investing nakavt
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Vıop -2.45%
bıst -1.91%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fenerbahçe hissesi %11.52 yükselişte
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
@eczozgurozel
Binali Bey;
Aday olduğunda Meclis Başkanlığından Anayasa gereği istifa etmen gerektiğini ısrarla söyledim, dinlemedin sonra pişman oldun
Şimdi de milletvekili sıfatınla Meclise dönmeni ve milletin sana verdiği görevi yapmanı, vermediği görevlere sulanmaman gerektiğini söylüyorum
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri