Ayvaliktan 5-6 cesit ot geldi. Sabahtan beri canim cikti en az 7 kilo ot ayikla temizle bittim
Ayvaliktan 5-6 cesit ot geldi. Sabahtan beri canim cikti en az 7 kilo ot ayikla temizle bittim
bir halt olacaðý yok.
Investing nakavt
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Výop -2.45%
býst -1.91%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fenerbahçe hissesi %11.52 yükseliþte
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
@eczozgurozel
Binali Bey;
Aday olduðunda Meclis Baþkanlýðýndan Anayasa gereði istifa etmen gerektiðini ýsrarla söyledim, dinlemedin sonra piþman oldun
Þimdi de milletvekili sýfatýnla Meclise dönmeni ve milletin sana verdiði görevi yapmaný, vermediði görevlere sulanmaman gerektiðini söylüyorum
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri