Sayfa 826/1000 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Erken secim icin ya meclisin 3 te 2 si el kaldircak yada cumhurbaskani kendi secim ilan etmesi gerekiyor.mhp iktidarla bir oldugu icin erken secim imkansiz.ancak ilerde mhp saf degistirise teknik olarak olabilir.ayrica cumhurbaskani kendi aecime goturse bu sefer 2 secilme hakkindan 1 tanesi gider.onun icin mhp saf degistirmedikce secim olmaz.
    Ziyafet sofrasının elbet bir faturası var. Aceleye gerek yok, ziyafeti çeken faturasını görmeli, hissetmeli.

2. 'YAPACAĞIM ÇOK IŞ VAR KOLTUKTA OTURMAYI DÜŞÜNMÜYORUM '

YÜRÜ BE ASLAN PARÇASI [emoji41]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

3. Usd ye gönül ve umut bağlayan paylaşımcılar...
    5,58 üzeri son fırsatlarınız, benjaminden az zarar yada az kar ile sıyrılabilmeniz için.
    Bol kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Türkiye'nin bir hesaba göre yarısı demek olan İstanbul'u kaybetmişsin...

Başşehir elinden çıkmış.

Diğer şehirleri saymıyorum.

Hala 500 küsur belediye kazandık, oyumuz Türkiye genelinde şu diye kendilerince bir seçim zaferi yaratmaya gayreti içindeler.

Hayber Kalesi cengi gibi.

"Acıtmadı ki, acıtmadı ki" havasını satmaya çalışıyorlar.

Siyaset böyle bir şey işte.

Siyasetçi filin neresini tutarsa orasını tarif edermiş.

Bu hafta sakin geçebilir.

Erdoğan seçim yorgunluğunu bir atsın.

Gelecek hafta müdahaleler başlar. Her konuda...

Ankara ve İstanbul seçim sonuçlarına tavırları da çok önemli tabi.

Dolar herhangi bir doğal afete karşı en iyi liman olarak görünüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Usd ye gönül ve umut bağlayan paylaşımcılar...
    5,58 üzeri son fırsatlarınız, benjaminden az zarar yada az kar ile sıyrılabilmeniz için.
    Bol kazançlar
    sen sıyrılmışsın birader, ne işin var “dolarda yükseliş kaçınılmaz” bölümünde, ergen bebemisin milleti niye kışkırtıyorsun, zevk mi alıyorsun, uyarmana gerek yok. herkesin aklı var sen git , dolarda düşüş beklentisi olan yerlerde takıl.

6.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Bol kazançlar
    Hayırdır dostum Enflasyon ,işsizlik tek haneye indi benim mi haberim yok [emoji6]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

7.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Hayırdır dostum Enflasyon ,işsizlik tek haneye indi benim mi haberim yok [emoji6]

S.Alışık
    S. Alışık ve K. Alışık severim adamdı, adamdır.
    4,62 civarına gelince konuşuruz dostum. Gelmezse yazar çizersiniz burada bana.
    Bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Bol kazançlar
    Bankalar makası daralttı millet satışta diye. Doları toplamak için makas daralttıklarını düşünüyorum dolara rağbet varken makası açıyorlardı. Seçimden sonra fırlıcak uçacak kaçacak beklentisi olan ve dolar alanlar senin gibi düşünerek şuan çıkıyorlar dolardan. Bu satışlar bitince dolar tekrar yukarı doğru hareket eder diye düşünmekteyim

Sayfa 826/1000 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •