Sayfa 434/1024 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Sizin demek istediğinizi halk diline çevirirsem:
    Dolar o kadar fazla yükselecek ki Devlet TL sıfır atarak dolar 50 kuruş yapacaktır diyorsunuz.
    Faiz 2 hanelimi 3 hanelimi olur o zaman ?

2. Odea hoşgeldin e 15.50 veriyor diyorlar doğrulayabilir misiniz yarın?

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben teyit için vakıfbanktaki arkadaşa sordum..Ticari olanlara en az 14.90 ,bireysele max 14.30 dedi....
    Dün vakıfbank eski müşteri olarak 14.10 oran ile temdit ettim. Aldığınız oranlar yeni giriş için verilen oranlardır. Normaldir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    CRASH tum hiziyla yolda.

Syg,
    Dudu, Bosporos'dan bayrağı devralmışsın. Meydan boş kalmasın

5. Banka mevduat faizleri veya ilgili ekonomi/finans dışındaki kişisel konuları özel mesajlarla halletseniz de başlığı başkalarını ilgilendirmeyen boş yazılarla doldurmasanız olmaz mı?

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Banka mevduat faizleri veya ilgili ekonomi/finans dışındaki kişisel konuları özel mesajlarla halletseniz de başlığı başkalarını ilgilendirmeyen boş yazılarla doldurmasanız olmaz mı?
    olur doğru söylüyorsun.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Odea hoşgeldin e 15.50 veriyor diyorlar doğrulayabilir misiniz yarın?
    Odea da henüz böyle bir faiz yok. Ama çok yüklü bir müşteri ( ticari ) için verilemeyecek bir rakam da değil. Bireysel müşteri için şu anda çok uçuk.... Belki çarşamba enflasyon açıklamasından sonra düz 15 ler olabilir.

8. şu anda GÜNCEL olarak En yüksek FAİZ veren bankaları sıralayabilecek bir arkadaş var mı ?
    Yüksekten düşüğe.
    Teşekkürler

Sayfa 434/1024 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •