Sayfa 707/1000 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Gerci bahceliye sorsan istifayada gerek demeye devam ederdi
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tamam pes ettim Onun la muhatap etmeyin beni.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Tamam pes ettim Onun la muhatap etmeyin beni.
    Ona havale edecektim
    bir halt olacağı yok.

Genclerbirliginin golu mükemmelmiş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kafasına tuğla düşmüştür...

gerçi ne farkeder
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    kafasına tuğla düşmüştür...

gerçi ne farkeder
    Ama seçimin galibi gerçek anlamda o oldu.Tabi AKP-MHP arasında.

Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik : Sayın İmamoğlu, ailesi ve ailesinden bazı temsilcilerle beraber, İBB Belediye Başkanı sıfatıyla Anıtkabir'i ziyaret etme isteğini Anıtkabir Komutanlığı'na iletmiş. Anıtkabir Komutanlığı ise bu yönde bir talep ulaşınca YSK tarafından henüz bu yönde açıklanmış resmi karar olmadığından, ziyaretin bu çerçevede yapılmasının mümkün olmadığını Ekrem İmamoğlu'na iletmiş.

Bunun üzerine Sayın Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları, benim edindiğim bilgilere göre, CHP'li bir heyet ile bu ziyareti gerçekleştirme kararı almışlar. Ve büyük bir topluluk halinde Anıtkabir'e gelip, yine çelenk koyup, Anıtkabir Defterine Anıtkabir Komutanlığı'nın mümkün olmayacaktır demesine rağmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatını kullanarak Anıtkabir Özel Defteri'ne imzayı bu şekilde atınca MSB'den bu açıklama geldi.

Çünkü ilk başvurularında "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla biz bu ziyareti gerçekleştirmek istiyoruz. Saygı duruşunda bulunmak istiyoruz" denmiş ve Anıtkabir Komutanlığı da "Bu sıfatla gelmek mümkün değildir. Çünkü YSK'nın bu yönde açıklanmış kararı kesinleşmiş durumda değildir" yönünde bir tutumu olmuş. Ve bunun üzerine CHP'liler, sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte hareket edenler ve İmamoğlu, "O halde biz de CHP'li bir heyetle gelelim, bu ziyareti o şekilde gerçekleştirelim" demişler, onun üzerine bu ziyaret gerçekleşmiş. Buraya kadar bir sorun yok, ziyaretin gerçekleştirilmesinde. Ama Anıtkabir Defteri'ne o ifadenin yazılması, kullanılması 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' ifadesinin kullanılması bir fiili durum yaratıldı komutanlığın bilgisi ve rızası dışında deniyor. Anıtkabir Komutanlığı'nın değerlendirmesi bu yönde.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Imamoglunun simdiye kadar ki ilk hatası. Ma siyasi gelecegini etkileyecek bir durum yok de facto durum yaratmış. Nazar boncuğu olsun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 707/1000 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •