Originally Posted by ayhan53 Imamoglunun simdiye kadar ki ilk hatası. Ma siyasi gelecegini etkileyecek bir durum yok de facto durum yaratmış. Nazar boncuğu olsun nedir.... ayhan
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Originally Posted by radyolog nedir.... ayhan Daha önce dedik ya.. Ekrem'e çok kızdım çook.. Niye hemen açıklıyorsun kazandığını.. Bırak kardeşim, adam seçimi kazandığını sanıp milletvekilliğinden de istifa etsin.. Sonra açıklarsın durumu..
Originally Posted by radyolog nedir.... ayhan Anıtkabir defterini IBB baskanı olarak imzalaması beylikduzu belediye baskani olarak imzalasa sıkıntı yokhatta olumluda olur yada defteri imzalama
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Anıtkabir defterini IBB baskanı olarak imzalaması Bence sıkıntı olmaz.. Hatta bir açıklama ile bu durumu kendi lehine bile çevirebilir.. "Özür dilerim, heyecanıma yenik düştüm" der.. kendi lehine çevirir..
Originally Posted by ayhan53 Anıtkabir defterini IBB baskanı olarak imzalaması beylikduzu belediye baskani olarak imzalasa sıkıntı yokhatta olumluda olur yada defteri imzalama sen hala oradamısın...
Originally Posted by radyolog sen hala oradamısın... Ben bitireli cok oldu o kionuyu sizma isine girdim
Forum Rules
Yer İmleri