Sayfa 69/721 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Madam Despina

Krdmd diye istek vardı sanırsam Sn nshydn den. şirket güzel, oluşan depremler sebebiyle, bircok sirketin dunya pazarinda tedarik edindiği yerde bir nevi tüketim karşılama oranında problem olduğundan fiyatların arz talep sebebiyle demir fiyatlarinin yukarı oluşumu olasılığı yaratabilecegi olasiligi vardır. Kardemirinde yeni sözleşme yaparak cevher tedarikcisi ile bu konuya bir parmak atması güzel olmuş.
    Gelelim yabancı oranına, oran azalıyor ama fiyat aynı bölgelerde yani halka arzı çok olsada yerlilesiyor sanki. Temettü açıklaması dün onaylandı 2 taksitte 11 er krs net verilecek. Problem sirketin A, B, D diye 3 e ayrımi ve halka arzın yüksekliği. Keşke sadece d veya a veya b olsa.. Kur bazlida 40 krs alt noktaları 43-44 te gezinmesi d nin.. Yatırım şeyi değil tabi.. ytd.

Nedir Oblomov hc d nin durumu sizin gözünüzde.

3. sayın obblomovv fonet grafiğine ne dersiniz acaba

Alıntı Originally Posted by ekin1001 Yazıyı Oku
    sayın obblomovv fonet grafiğine ne dersiniz acaba
    Hayır önce ben sordum. Sn Oblomov d kumbara olur mu? Yoksa kumbara olarak kalır mı?
    Sn ekin espiriydi tabiki. Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hayır önce ben sordum. Sn Oblomov d kumbara olur mu? Yoksa kumbara olarak kalır mı?
    Genişleyen bir üçgen içerisinde yine genişleyen dalga boyuyla hareket ediyor görünüyor.
    2.6X üzerine kalıcı yerleşmeden "kumbara" olarak kullanmak için erken diye düşünüyorum.
    Son 3 bardır da 2.44-2.57 arasında yön arıyor gibi...
    Son dalgayı da bi görelim...

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    sorun degil

Eyvallah iki arkadasin hoşgörülü cevaplarina, teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by ekin1001 Yazıyı Oku
    sayın obblomovv fonet grafiğine ne dersiniz acaba
    Merhaba.
    #FONET
    Grafik açıdan güzel görünüyor.
    5.08 üzeri kapanışlar yapması durumunda Fibo düzeltme seviyeleri hedef ve direnç olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.
    Hatta 5.08 üzerinde tutunabilirse 5.63 e kadar uzun bir çubuk bile mümkün zannımca.

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 69/721 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •