-
*tcmb: Bu dönemde temel mal grubu fiyatlarındaki ılımlı seyirde türk lirasındaki değer kaybına karşın, iç talepteki zayıflamanın etkileri izlenmiştir
*tcmb: Tüketici fiyatları üzerindeki üretici fiyatları kaynaklı maliyet baskıları bir önceki aya kıyasla bir miktar artmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ysk başkanı güven: Süreç devam ediyor, olağanastü bir durum olursa açıklama yaparım-cnn türk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*s&p, "eğer ab'den ayrılma kararı verilmeseydi, ingiltere ekonomisi 2018 sonuna kadar yüzde 3 daha büyük olurdu"
bir halt olacağı yok.
-
*s&p, "brexit referandumu sonrasındraki 10 çeyreğin her birinde ekonomik aktivite kaybı 6,6 milyar gbp oldu"
bir halt olacağı yok.
-
Pekcan: Gts'ye göre ihracat mart'ta yüzde 0,5 artışla 16,33 milyar dolar oldu
bir halt olacağı yok.
-
*pekcan: öts'ye göre ihracat 15,49 milyar dolar
bir halt olacağı yok.
-
Pekcan: Mart ayında dış ticaret açığı 1,96 milyar dolar
pekcan: Mart ayında ihracatın ithalatı karşılama oranı %89,3
pekcan: Mart ayında ithalat 18,3 milyar dolar oldu
bir halt olacağı yok.
-
04 Nisan 2019 Perşembe 10:5231 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin tamamlanmasının ardından partilerin önce ilçe seçim kurullarına, ardından da il seçim kurullarına yaptıkları itirazlar değerlendiriliyor. 21 ilde itirazların karara bağlanması için çalışmalar sürerken, sürecin 13 Nisan'da tamamlanması bekleniyor. Kaynak: En çok merak edilen tarih belli oldu!
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri