Sayfa 913/1000 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Çünkü ucuz da ondan. 8 aydır fiyatı artmayan tek şey dolar. Doların enflasyonun altında kaldığı her ay daha da ucuz dolar demek oluyor. Bizim millet işini bilir, ucuzu-tanzimi kaçırmaz

Bence yönetim doları baskılamakla hayatının hatasını yapıyor. Baskıladığı her an talep daha da artıyor. Dedim ya değerli ve az bulunan şeyi ucuzlatırsan talep çok olur

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    sevgili tosba yok öyle birşey inanmayın sana gecersiz oysa banada gecersiz oy sana gecerli oysa bana gecereli oy acıklandıktan sonra akp sözcüleri şunu diyecek evet imamoglu kazanmış olabilir biz vatandaşımızın her oyuna sahip çıkma adına itirazlarımızı yaptık deyip konu kapanacagını düşünüyorum olmayacak bir hayalin peşindeler
    En sonunda da mağduriyet kasacaklar işte. Hem de mis gibi gündem yapılıyor. Seçim gündemi biterse millet abd yaptırımlarını konuşmaya başlayacak.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Merhaba arkadaşım,
    Sayısal verileri nerede bulabilirim. Siteleri henüz çalışmıyor.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. seçimden önce dünyanın en güvenilir secimleri türkiyede yapılır diye boy boy demeçler ver kaybedince meee mee

matematiksel olarak gecersiz oylarin sayimi sonucu secimi kazanma olasiligi: sifirdir (0)
    istatistik bilimi diye bir sey var, imkansiz yahu , bi daha yazayim:
    i m k a n s i z
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşım,
    Sayısal verileri nerede bulabilirim. Siteleri henüz çalışmıyor.
    Selamlar.
    http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...138560-mDE7fm5

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Çok teşekkürler.
    Saygılar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    İran- ırak savaşında abd İran a uçakların yedek parçalarını vermemişti. İran yedek parça sağlamak için sağlam uçakları parçalamak zorunda kalmıştı.
    Eğer Rusya İran ' a lojistik destekte bulunmasa batı silahlarıyla donanmış olan ırak ordusu İran ' ı yerle bir edecekti.

İran; Rusya yardıma gelinceye kadar ' insan seli ' yaratarak dayanabildi. Prometyus 'un cezası olan '' Anlamsızlık ''a düşen bir ırak askeri olayı şöyle anlatıyor : İran askerlerini öldürmenin, biçmenin hiçbir anlamı yoktu çünkü arkasından yine birisi geliyordu. Ne kadar öldürürsen öldür arkasından birisi daha geliyordu .''

Yedek parça olayını şeyine takmayan insanlara böyle bir anekdot paylaşayım.

Sayfa 913/1000 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •