Sayfa 16/1001 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 121 - 128 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Ben 4 bucukta aldim cuma fiyatına almisim demi? Ve evet aksam fiyat yukselis gosterdi
    Bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. Fon alımlarını o saate bırakmamanız sizin yararınıza olur. Bazen fon bulanamıyor geç saatlere kaldığınızda.
    Akşam yükseliş gösterdi ise Cuma fiyatından almışşınızdır. Bu durumda Cumartesi veya Pazar günü satarsanız Cuma fiyatından satarsınız size bir getirisi olmaz aldığınız fonun. Pazartesi günü satarsanız 3 günlük getirisini alırsınız fonun. Tabi paraya ihtiyacınız yoksa satmanıza gerek yok. Fon günlük değer kazanmaya devam edecek.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    801 nolu TI1 kodlu fon
    bildiğimiz 801 likit fon değil mi bu ? TI1 nedir onu bulamadım.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    801 nolu TI1 kodlu fon
     Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    bildiğimiz 801 likit fon değil mi bu ? TI1 nedir onu bulamadım.
    TI1, ilgili fonun tefas kodudur.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TI1
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. tamamdır tesekkür ederim zaten bende baktım onu alıyormuşum mütemadiyen

5. AHE bes hesabımdaki ppf fonunun getirisini hesapladım *0.9/0.85 yaptığımda 25.08 MK oluyor , bes hesabı olan varsa çok güzel getiri gibi şu an için .

6.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    AHE bes hesabımdaki ppf fonunun getirisini hesapladım *0.9/0.85 yaptığımda 25.08 MK oluyor , bes hesabı olan varsa çok güzel getiri gibi şu an için .
    BES'teki PPF'lerde hesaplama biraz daha karışık aslında BES hesabınızdaki fon alım-satımlarında stopaj kesilmiyor. Sistemden çıkışta kesiliyor ve aşağıdaki şekilde oluyor.
    10 yıl süre ile sistemde kalmadan sistemden ayrılırsanız %15,
    En az 10 yıl süre ile sistemde kalarak ancak 56 yaşınızı tamamlamadan ayrılırsanız %10,
    En az 10 yıl süre ile sistemde kalarak 56 yaşında ayrılırsanız %5,

7.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    AHE bes hesabımdaki ppf fonunun getirisini hesapladım *0.9/0.85 yaptığımda 25.08 MK oluyor , bes hesabı olan varsa çok güzel getiri gibi şu an için .
    Benim de BES'in yüze yirmisi kadarı PPF'de. Ancak canımı sıkan bir şey var. AHE'nin sitesinden hangi fonda kaç payımın olduğunu göremiyorum. Google Sheets'de hazırlamış olduğum portföy tablomu kullanamıyorum bu yüzden.

Diğer fonlarımın verileri Tefas'tan otomatik olarak çekilirken, emeklilik birikimimi elimle giriyorum.

First world problems işte.

8.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Benim de BES'in yüze yirmisi kadarı PPF'de. Ancak canımı sıkan bir şey var. AHE'nin sitesinden hangi fonda kaç payımın olduğunu göremiyorum. Google Sheets'de hazırlamış olduğum portföy tablomu kullanamıyorum bu yüzden.

Diğer fonlarımın verileri Tefas'tan otomatik olarak çekilirken, emeklilik birikimimi elimle giriyorum.

First world problems işte.
    E-devlet üzerinden Takasbank'ın Bes hesabı bilgilendirme işlemleri toplu bakiye sorgulama seçeneğini kullanarak görebilirsiniz.

Sayfa 16/1001 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •