-
Enflasyon %20 olmasına rağmen dükkan kiracımın artışını ancak %10 yaptım bu ay. esnaf kan ağlıyor arkadaş.
-
Merkez Bankası nın son üç mermisi kaldı ki...faizleri indirmesi demek, usd nin 24 saatte 6,50 i aşıp açık denizlere yol alması demektir. Açık deniz de istediğin kadar yüzme bil boğulursun, boğulmasan bile köpek balıklarına yem olursun...
-

Originally Posted by
İsa Talayman
Merkez Bankası nın son üç mermisi kaldı ki...faizleri indirmesi demek, usd nin 24 saatte 6,50 i aşıp açık denizlere yol alması demektir. Açık deniz de istediğin kadar yüzme bil boğulursun, boğulmasan bile köpek balıklarına yem olursun...
Faiz indirim çılgınlığını deneyecekler gibi geliyor bana umarım yanılırım politika faizi 24 iken 20 veren bankalar birde faiz inerse 17 18 li oranlara anında geçer böyle bir durumda enflasyon ya ya ye Coco jambo şarkısını söylemeye başlar
-

Originally Posted by
bahri
Faiz indirim çılgınlığını deneyecekler gibi geliyor bana umarım yanılırım politika faizi 24 iken 20 veren bankalar birde faiz inerse 17 18 li oranlara anında geçer böyle bir durumda enflasyon ya ya ye Coco jambo şarkısını söylemeye başlar
Sence okadar gerizekalilar mi
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Berk Dogan
Enflasyon %20 olmasına rağmen dükkan kiracımın artışını ancak %10 yaptım bu ay. esnaf kan ağlıyor arkadaş.
Esnafların gözünden öpüyorum, anlayan anladı : =)
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Sence okadar gerizekalilar mi
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faiz indirimi gelebilir,gerizekalıklarından değil,ülke çıkarları ile kendi çıkarları örtüşmediğinden
-
Ersin Özincenin damadın yerine geleceği konuşuluyor..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Omega0607
Ersin Özincenin damadın yerine geleceği konuşuluyor..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O adam calisamaz bunlarla..
Syg,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri