Beyan sınırını aşacaklar için, Ocak ayının ilk haftalarında kupon ödeyen Eurobond Haziranın son haftalarında ödeyene göre avantajlı.
Birinde parayı bir yıl vergisiz değerlendirirken diğerinde 6 ay değerlendirebiliyorsunuz.
Beyan sınırını aşacaklar için, Ocak ayının ilk haftalarında kupon ödeyen Eurobond Haziranın son haftalarında ödeyene göre avantajlı.
Birinde parayı bir yıl vergisiz değerlendirirken diğerinde 6 ay değerlendirebiliyorsunuz.
Saygılar.
Açıkçası ne tür hesap lazım bilmiyorum, benim normal hesabım ve yatırım hesabım var, borsa işlemlerimi de yapıyorum, sanırım dolar yatırım hesabı açtırmak gerekli ama tam hatırlayamıyorum, şubeye giderseniz eurobond alacağınızı da söylerseniz hepsini açıyorlar. Önce internetten dolar alıyorum, sonra vadesiz hesapta dolar varken eurobond alabiliyorum. Alımı internetten yapıyorum, şubeyle işim olmuyor. İlk kuponu falan almıyorlar, ilk kuponların bedeli hesabıma yattı eksiksiz. Tüm eurobondlar ellerinde her zaman yok, 5-10 çeşit oluyor, arada değişiyor sanırım diğer müşterilerin alımlarına göre.
eurobondu vadesinden önce satmak mümkün mü? mümkünse ne gibi dezavantajı olur? vadesinden önce yapılan satışta sadece o dönemli faizinden mi kayıp yaşarız?
eurobond faizi günlük ve dönemsel değişken midir? aldığım bir eruobondun faizinin ülke ve dünyada gelişen olaylara göre düşmesi veya yükselmesi mümkün müdür? yani değişken faizli mi yoksa sabit faizli midir?
eurobond faiz oranları bankadan bankaya değişir mi?
eurobondların beyan sınırı ne kadardır?
şimdiden teşekkürler
Beyan etmediğiniz ve Türkiye'deki bir bankanın yatırım hesabında eurobondlarınızı tutmadığınızda devlet sizin eurobond yatırımı yaptığınızı nasıl bilebilir?
Örneğin aldınız ve yurtdışında saklanıyor.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
https://www.akbank.com/tr-tr/urunler...-Eurobond.aspx
adresinda sorularımın bir çoğunun cevabını buldum. merak edenler inceleyebilir.
ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Türk insanının eurobond la mücedelesi ..
Yer İmleri