-
08 Nisan 2019 Pazartesi 17:49Polimetre,
31 Mart yerel seçimlerine ilişkin bir ön rapor hazırladı
.En fazla kaybeden AKP2019 Yerel Seçimlerinde en fazla belediye kaybeden siyasi parti AKP olup 74 belediye kaybetmiştir. Bu belediyelerin 3 tanesi büyükşehir, 6 tanesi il, 65 tanesi de ilçe belediyesi.
Diğer kaybeden parti de HDP olup toplam 26 belediye kaybetmiştir. HDP 3 il belediyesi ve 23 ilçebelediyesi kaybetti. *MHP oy oranını artırdıBu seçimlerde belediye sayısını en çok arttıran parti MHP olmuştur.AKP’den MHP’ye geçen 76 ilçe belediyesi var. Bu ilçelerden 15 tanesinde AKP ve MHP ittifak yaparak, 61 tanesinde ise ayrı ayrı seçime girmişler.Cumhur İttifakının kaybedip, Millet ittifakının kazandığı seçmenlerin, büyükşehirlerde yaşayantüm seçmenlere oranı %43.2 dir. Kaynak: Seçim sonrası ilk analiz: Kim kazandı, kim kaybetti?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
*hazine ve maliye bakanlığı: Iç borçlanmanın ortalama maliyeti mart'ta %17,41 (önceki %16,15)
*hazine ve maliye bakanlığı: Iç borçlanmanın ortalama vadesi mart'ta 26,3 ay (önceki 33,0 ay)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*erdoğan: Bütün bakanlarımıza öncelikli olarak verdiğim talimat rusya'ya ticari ilişkilerde her türlü kolaylığın gösterilmesidir
*erdoğan: Rus makamlarından beklediğimiz ise başta ulaştırma ve vize olmak üzere benzer kolaylıklardır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
08 Nisan 2019 Pazartesi 17:49
İBB Başkanı İmamoğlu, bu sabah yaptığı açıklamalarda, Demirören ve Ciner grubu ile Şahenk ailesine, kendisinin açıklamalarını yayınlamadıkları için tepki göstermiş ve "Mesela rakibimin bana cevabını yayınlıyorlar, ama benim söylediklerimi yayınlamıyorlar" demişti.
Demirören'e bağlı Hürriyet, Milliyet, Vatan ve CNN Türk, İmamoğlu'nun açıklamalarını aktardığı haberlerde, eleştirilerini 'tehdit' olarak niteleyerek "İmamoğlu'nun medyayı tehdidini üzüntüyle takip ediyoruz" başlığını kullandı.
İmamoğlu, bugün Kartal Belediyesi'ni ziyareti sırasında yaptığı konuşmada bu şirketlere "Böyle adalet olur mu?" diye seslenmiş, şu ifadeleri kullanmıştı:"Bazı iş insanları var. Onların patronluk yaptıkları kanallarda sesimin kısılmasını, babaları adına, bu ülke için çalışmış insanlar adına üzüntüyle izliyorum. Şahenk ailesine ait NTV'yi, Demirören ailesine ait CNN Türk'ü, Ciner ailesine ait Habertürk'ü uyarıyorum. Ailelerinin bu ülkeye yaptıkları katkılara saygı duyduğum için uyarıyorum. Bu mesele Ekrem İmamoğlu değil memleket meselesidir. Rakibim adına 10 kişi konuşuyor. Hepsine söz hakkı veriyorlar. Ya kardeşim, benim de cevaplarım var. Bana yer vermiyorlar. Mesela rakibimin bana cevabını yayınlıyorlar, ama benim söylediklerimi yayınlamıyorlar" Kaynak: Ana akım medya İmamoğlu'nu 'tehdit' olarak gördü, ortak tweet geldi!

-
YSK , Edirne Keşan’ın AKP’li başkan adayınin 23 oy farkla kazandığı seçim sonrası CHP ve İYİ Parti’nin 834 geçersiz oyun yeniden sayılması talebini reddetti
-
-

-
AKP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Bir stratejik akıl, belli kesimleri ve güçleri birleştirdi ve böyle bir organizeli usulsüzlüğün ortaya çıkmasına sebebiyet verdi." /Anadolu Ajansı - Canlı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri