Sayfa 67/992 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Sn. Omega dolar hala 4.80 olur mu
    Damat çarsamba günü birşeyler anlatacak .Üstüne S400 işi var .Üstüne birde İstanbul Belediye başkanı uzatmaları ..
    4.80 yavas yavas hayal olacak gibi ama bakalım bu haftada geçsin net yön belli olur diye düşünüyorum..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sıvı akmasın da !!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Forumun tecrubeli üyelerinden bir bilgi rica edeceğim.
    Aracı kurumlardaki nakit 2019 yılı için 177.000 tl ye kadar yatırımcı tazmin merkezî tarafından güvence altına alınmış durumda. Bu 177.000 tl tüm aracı kurumlardaki toplam tutar için mi yoksa bankalarda ki gibi her bir hesap için ayrı ayrı mı. Konu hakkında bilgisi olan var mı.
    Hocam bu işler yalan dolan...Eğer büyük bi kriz olursa senin 177 bin tl dediğin rakam 5 bin dolar bile etmez...Cok olumsuz şeylere göre hamle yapıcaksan bu ülkede hiç bir şekilde para tutma derim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Damat çarsamba günü birşeyler anlatacak .Üstüne S400 işi var .Üstüne birde İstanbul Belediye başkanı uzatmaları ..
    4.80 yavas yavas hayal olacak gibi ama bakalım bu haftada geçsin net yön belli olur diye düşünüyorum..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O fiyata gelsin bir araba var, satıp alırım ve otobüse binerim.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Dün xrpu arkadaşımız bahsetti. En güzel yöntem, altını sıvı formatına cevirip saklamak. En garanti yöntem bu.
    1064 derece de sıvı halen gecen bir metal icin pek mantıklı bir yöntem olmaz. Sıvı hale geçtikten sonra buharlaşmaya başlayacaktır kimse altınının buhar olmasını istemez herhalde diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    1064 derece de sıvı halen gecen bir metal icin pek mantıklı bir yöntem olmaz. Sıvı hale geçtikten sonra buharlaşmaya başlayacaktır kimse altınının buhar olmasını istemez herhalde diye düşünüyorum.
    Hayır özel kimyasalar işlemlerle bu ısıya cıkmadan sıvıya dönüştürülebilir. Xrpu hocam detayları biliyor.

Evde cok rahat yapabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Forumun tecrubeli üyelerinden bir bilgi rica edeceğim.
    Aracı kurumlardaki nakit 2019 yılı için 177.000 tl ye kadar yatırımcı tazmin merkezî tarafından güvence altına alınmış durumda. Bu 177.000 tl tüm aracı kurumlardaki toplam tutar için mi yoksa bankalarda ki gibi her bir hesap için ayrı ayrı mı. Konu hakkında bilgisi olan var mı.
    Aracı kurumlar genelde batmaz..Nadiren olan bir olaydır...Hisse senetlerinize birşey olmaz ,naktte 177 o kurumdaki hesabınız içindir...Benim çalıştığım sonra kendi istekleri ile kapanan biri yabancı birkaç aracı kurumdan tüm varlıklarımı aldım hatta komisyon iadelerimibile hesaplayıp verdiler....

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Hayır özel kimyasalar işlemlerle bu ısıya cıkmadan sıvıya dönüştürülebilir. Xrpu hocam detayları biliyor.

Evde cok rahat yapabilirsiniz.
    Özel kimyasallarla evde çalışmak pek güvenli değildir. Bende bir bilgi vereyim. Bilim adamları hergün yenilen 0.2 gram altının vücuttaki toksinleri attığını söylüyormuş yemeyelimde saklayalim mi? 4 kişilik bir aile bu durumda yılda 300 gram altın tüketmesi gerekir.

Sayfa 67/992 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •