Sayfa 847/1000 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Albayrak: Sigortacılık denetleme ve düzenleme kurumu kuruyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Albayrak: Enflasyondaki en önemli sorunların başında gıda olduğu için yapısal reformların da en önemli ayağını gıda konusunda hazırladık
    albayrak: Gıda enflasyonu ile mücadele için en önemli yapısal reformumuz tarımda milli birlik projemiz olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,851
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: Özel bankaların ihtiyaç halinde hazır tuttukları yeniden sermayelendirme planları çerçevesinde sermayeleri artırılacak
    Albayrak: Dengelenme süreci boyunca temettü dağıtmanın ve yöneticilere yapılan nakdi prim ödemeleri sonlandırılacak
    Şu Konya egeen kartona da el at
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Albayrak: Gıda ürünlerinin ulusal markalaşmaları sağlanacak
    ALBAYRAK: TAZE MEYVE SEBZE PAZARINDA DENGELEYİCİ UNSUR OLMASI AMACIYLA TRAMI KREDİ KOOPERATİFİ İLE SERA A.Ş. KURULACAK

Albayrak: Sera a.ş. Ile 2019'da 2 bin hektar, orta vadede 5 bin hektara ulaşılacak
    albayrak: Hal yasası kapsamında üretici kooperatiflerinin haller içindeki paylarının artırılması ile daha rekabetçi ortam sağlayacağız
    albayrak: Sıkı maliye politikası, en temel politikalarımızın başında geliyor

Albayrak: YEP'de 76 milyar dolar planlanan tasarrufun 44 milyar TL'si devreye alındı

ayhan nerede...
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Albayrak: Gelirlerimizi daha da artırmak için toplumun genelini etkilemeyen, yüksek gelir gruplarının daha adil vergilendirilmesini sağlayacak ve enflasyona etkisi minumum olacak bazı adımlar hayata geçecek

Sayfa 847/1000 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •