Albayrak: Sigortacılık denetleme ve düzenleme kurumu kuruyoruz
Albayrak: Sigortacılık denetleme ve düzenleme kurumu kuruyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Enflasyondaki en önemli sorunların başında gıda olduğu için yapısal reformların da en önemli ayağını gıda konusunda hazırladık
albayrak: Gıda enflasyonu ile mücadele için en önemli yapısal reformumuz tarımda milli birlik projemiz olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Albayrak: Gıda ürünlerinin ulusal markalaşmaları sağlanacak
ALBAYRAK: TAZE MEYVE SEBZE PAZARINDA DENGELEYİCİ UNSUR OLMASI AMACIYLA TRAMI KREDİ KOOPERATİFİ İLE SERA A.Ş. KURULACAK
Albayrak: Sera a.ş. Ile 2019'da 2 bin hektar, orta vadede 5 bin hektara ulaşılacak
albayrak: Hal yasası kapsamında üretici kooperatiflerinin haller içindeki paylarının artırılması ile daha rekabetçi ortam sağlayacağız
albayrak: Sıkı maliye politikası, en temel politikalarımızın başında geliyor
Albayrak: YEP'de 76 milyar dolar planlanan tasarrufun 44 milyar TL'si devreye alındı
ayhan nerede...
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Albayrak: Gelirlerimizi daha da artırmak için toplumun genelini etkilemeyen, yüksek gelir gruplarının daha adil vergilendirilmesini sağlayacak ve enflasyona etkisi minumum olacak bazı adımlar hayata geçecek
Yer İmleri