Albayrak: Sigortacýlýk denetleme ve düzenleme kurumu kuruyoruz
Albayrak: Sigortacýlýk denetleme ve düzenleme kurumu kuruyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Enflasyondaki en önemli sorunlarýn baþýnda gýda olduðu için yapýsal reformlarýn da en önemli ayaðýný gýda konusunda hazýrladýk
albayrak: Gýda enflasyonu ile mücadele için en önemli yapýsal reformumuz tarýmda milli birlik projemiz olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Albayrak: Gýda ürünlerinin ulusal markalaþmalarý saðlanacak
ALBAYRAK: TAZE MEYVE SEBZE PAZARINDA DENGELEYÝCÝ UNSUR OLMASI AMACIYLA TRAMI KREDÝ KOOPERATÝFÝ ÝLE SERA A.Þ. KURULACAK
Albayrak: Sera a.þ. Ile 2019'da 2 bin hektar, orta vadede 5 bin hektara ulaþýlacak
albayrak: Hal yasasý kapsamýnda üretici kooperatiflerinin haller içindeki paylarýnýn artýrýlmasý ile daha rekabetçi ortam saðlayacaðýz
albayrak: Sýký maliye politikasý, en temel politikalarýmýzýn baþýnda geliyor
Albayrak: YEP'de 76 milyar dolar planlanan tasarrufun 44 milyar TL'si devreye alýndý
ayhan nerede...
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Albayrak: Gelirlerimizi daha da artýrmak için toplumun genelini etkilemeyen, yüksek gelir gruplarýnýn daha adil vergilendirilmesini saðlayacak ve enflasyona etkisi minumum olacak bazý adýmlar hayata geçecek
Yer Ýmleri