Sayfa 847/1000 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Albayrak: Sigortacılık denetleme ve düzenleme kurumu kuruyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Albayrak: Enflasyondaki en önemli sorunların başında gıda olduğu için yapısal reformların da en önemli ayağını gıda konusunda hazırladık
    albayrak: Gıda enflasyonu ile mücadele için en önemli yapısal reformumuz tarımda milli birlik projemiz olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: Özel bankaların ihtiyaç halinde hazır tuttukları yeniden sermayelendirme planları çerçevesinde sermayeleri artırılacak
    Albayrak: Dengelenme süreci boyunca temettü dağıtmanın ve yöneticilere yapılan nakdi prim ödemeleri sonlandırılacak
    Şu Konya egeen kartona da el at
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Albayrak: Gıda ürünlerinin ulusal markalaşmaları sağlanacak
    ALBAYRAK: TAZE MEYVE SEBZE PAZARINDA DENGELEYİCİ UNSUR OLMASI AMACIYLA TRAMI KREDİ KOOPERATİFİ İLE SERA A.Ş. KURULACAK

Albayrak: Sera a.ş. Ile 2019'da 2 bin hektar, orta vadede 5 bin hektara ulaşılacak
    albayrak: Hal yasası kapsamında üretici kooperatiflerinin haller içindeki paylarının artırılması ile daha rekabetçi ortam sağlayacağız
    albayrak: Sıkı maliye politikası, en temel politikalarımızın başında geliyor

Albayrak: YEP'de 76 milyar dolar planlanan tasarrufun 44 milyar TL'si devreye alındı

ayhan nerede...
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Albayrak: Gelirlerimizi daha da artırmak için toplumun genelini etkilemeyen, yüksek gelir gruplarının daha adil vergilendirilmesini sağlayacak ve enflasyona etkisi minumum olacak bazı adımlar hayata geçecek

Sayfa 847/1000 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •