Sayfa 36/946 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar internette şöyle bir yazı buldum Ama doğru ama yanlış yazar bir şeyler karalamış BES ile ilgili. Beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim:
    http://nasrullahayan.blogspot.com/20...-bese.html?m=1
    Yaşınızı bilmiyorum ama sorduğunuzda göre genç olmalısınız. Yazıda olanların 1970 sonrasını yaşayarak gören bir kişi olarak derim ki, yazılanlar doğru.

Hükümetler (%98 sağ iktidarlar) ekonomiyi her batırdıklarında vatandaşın cebine ellerini atmışlardır ve hala da değişen bir şey yoktur.

2.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar.Eski forumdan sonra buraya ilk mesajım.Marketlerde gördüğünüz ucuz soğanlar mısır dan geldi.Yeni ürün sökülmeye başlandı ama tezgahlara gelmesi bikaç gün sürer.Fiyat ilk aşamada çok düşmez.Patates soğan konusunda merak edilenleri cevaplayabilirim.
    evde soğan yetiştirmek mümkün müdür?

Yazın ürünlerin saklanması ve ömrü kısa olur.Kışlık ürünler daha uzun süre dayanır.Temel olarak patates karanlık ve hafif rutubetli ortamı sever,güneş görmemeli,üzeri bir bezle örtülebilir.Soğan tam tersi kuru ve havadar yeri sever.

4. Hakiki milli ve yerli soğan tohumu bulunur. Ne gdo lu nede hibrit. Soğancı arkadaşlara başarılar dilerim. Bu sene 3 kg soğan aldım sadece o da nisan sonuna stok yetişmez diye. Soğuk karanlık bir yerde sağlam hormonsuz soğan 6 ay durur.

Commerzbank:Banka bilançolarındaki belirli sorunlu kredilerin özel bir kötü banka/girişim fonuna aktarılması planı faydalı olabilir, ancak bu piyasa katılımcılarının "yükümlülüklerin nasıl oluştuğunu unutacakları/bankaları aniden sağlıklı olarak görecekleri" anlamına gelmiyor

Commerzbank: Türkiye'nin yeni ekonomik reform programı TL için kötü olabilir. Gıda tedarik zinciri konusunda dün ortaya konulan reform, enflasyon ile başa çıkmakta yetersiz kalabilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hakiki milli ve yerli soğan tohumu bulunur. Ne gdo lu nede hibrit. Soğancı arkadaşlara başarılar dilerim. Bu sene 3 kg soğan aldım sadece o da nisan sonuna stok yetişmez diye. Soğuk karanlık bir yerde sağlam hormonsuz soğan 6 ay durur.
    Soğanın karanlığa ihtiyacı yok.Soğan depoları aydınlık olur.Önemli olan esinti olması.Ortamda nem rutıbet olmayacak.Sürekli bir hava sirkülasyonu olmalı.Değolara bazen büyük vantilatörler konur sirkülasyon yaratması için.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Soğan yoksa sarmısak yiyin forumdaşlar.
    sarımsagın kilosuda 30 tl

8.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Soğanın karanlığa ihtiyacı yok.Soğan depoları aydınlık olur.Önemli olan esinti olması.Ortamda nem rutıbet olmayacak.Sürekli bir hava sirkülasyonu olmalı.Değolara bazen büyük vantilatörler konur sirkülasyon yaratması için.
    Benimkiler balkonda idi havadar ve karanlık bildiğim kadarıyla.

Sayfa 36/946 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •