fiba fýl kýsmi satýþ yapmak istiyorum internet bankacýlýðý üzerinden sanýrým tümüne satýþ yazýlýyor bir kaç kere baktým ilerledim kýsmý satýþ yapamadým deneyen varmý?
fiba fýl kýsmi satýþ yapmak istiyorum internet bankacýlýðý üzerinden sanýrým tümüne satýþ yazýlýyor bir kaç kere baktým ilerledim kýsmý satýþ yapamadým deneyen varmý?
crevice portfolio management' de , soldierget blackscribe'ýn yönettiði bir fon varmýþ. ppf deðil fakat mevduat üstü getiri gayreti ile yönetiliyormuþ.
okt de iyi gidiyor gerçi...
Bende bir miktar vk6 fon var, nakit ihtiyacý olduðunda veya açýkta para olduðunda direk burada deðerlendirilip, otomatik, satma-alma iþlemi yapabilmemiz mümkün mü, açýkta para kalmasýn, nakit lazým olduðunda da istediðim kadar çekebileyim istiyorum?
iþ bankasý 1 gün 2 gün sorasýya fon alýmý için bloke edilen parayý repoya baðlýyor ama yüzde sekisden , düþük oran.. birisi yazmýþtý yapý fredi'de böyle bir iþlemde banka kendi PPF ne atýyormuþ parayý ordan bozuyormuþ vakti gelince... iþ bankasýnda bu seçenek yok sanýrým. bulamadým
Yer Ýmleri