Sayfa 31/1001 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 241 - 248 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. fiba fıl kısmi satış yapmak istiyorum internet bankacılığı üzerinden sanırım tümüne satış yazılıyor bir kaç kere baktım ilerledim kısmı satış yapamadım deneyen varmı?

2.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    fiba fıl kısmi satış yapmak istiyorum internet bankacılığı üzerinden sanırım tümüne satış yazılıyor bir kaç kere baktım ilerledim kısmı satış yapamadım deneyen varmı?
    Minimum 1000 adet satabilirsiniz.

3. crevice portfolio management' de , soldierget blackscribe'ın yönettiği bir fon varmış. ppf değil fakat mevduat üstü getiri gayreti ile yönetiliyormuş.
    okt de iyi gidiyor gerçi...

4. Bende bir miktar vk6 fon var, nakit ihtiyacı olduğunda veya açıkta para olduğunda direk burada değerlendirilip, otomatik, satma-alma işlemi yapabilmemiz mümkün mü, açıkta para kalmasın, nakit lazım olduğunda da istediğim kadar çekebileyim istiyorum?

5.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    crevice portfolio management' de , soldierget blackscribe'ın yönettiği bir fon varmış. ppf değil fakat mevduat üstü getiri gayreti ile yönetiliyormuş.
    okt de iyi gidiyor gerçi...
    Sn Hamza, google da aratmama rağmen ilgili bir sonuca ulaşamadım. Bahsettiğiniz fonla ilgili ayrıntılı bilgiyi nereden görüntüleyebiliriz?

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bende bir miktar vk6 fon var, akit ihtiyacı olduğunda veya açıkta para olduğunda direk burada değerlendirilip, totomatik, satma-alma işlemi yapabilmemiz mümkün mü, açıkta para kalmasın, nakit lazım olduğunda da istediğim kadar çekebileyim istiyorum?
    Eskiden bu şekilde çalışan hesaplar vardı. Şimdi bellli bir bakiye boşta bırakarak yapiyorlar. Vakıfbank'taki hesap çeşitlerini kontrol edin belki vardır istediğiniz şekilde hesap.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Eskiden bu şekilde çalışan hesaplar vardı. Şimdi bellli bir bakiye boşta bırakarak yapiyorlar. Vakıfbank'taki hesap çeşitlerini kontrol edin belki vardır istediğiniz şekilde hesap.
    Eskiden vardı otomatik fon alıyordu ama şimdi yok sanırım, bankaya bir sormak lazım.

8. iş bankası 1 gün 2 gün sorasıya fon alımı için bloke edilen parayı repoya bağlıyor ama yüzde sekisden , düşük oran.. birisi yazmıştı yapı fredi'de böyle bir işlemde banka kendi PPF ne atıyormuş parayı ordan bozuyormuş vakti gelince... iş bankasında bu seçenek yok sanırım. bulamadım

Sayfa 31/1001 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •