Sayfa 188/549 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Gedigin 78 79 dan 600 bin alıp unutturdugu var!!! Sürpriz bekliyorum. Bir anda yukarı bekliyorum.

Siz bu hisseyi 1 lere tasiyacaksiniz, anlasildi

2. 1 Mayis zokasina cok kisi geldimi acaba?

Mayıs ayı umarım YAĞ lı ballı ay olur...Büyük ihtimalle de olacak !!!

4. Sirkete 10 yildir kambur olan otel bitti sirketin degerinin neredeyse yarisi kadar degerli bir tesisin acilisinin neresi kotu neden olumsuz algi yaratiliyor anliyamiyorum ... ne beklenildigini anlamadim bir gecede para kazanmakmi....hemde may gibi birinden......
    Bu sirket degerini neredeyse % 50 arttirdi ... ama bu artisi yonetim kurulunun nasil lanse edecegidir .... anlasilan spekilasyon yapmadan ky kacirarak yedire yedire yapicaklar.. yani orta vadede istenilen yere gelecektir diye sesli dusunuyorum .. grafik vs negatif olabilir ama deger bazinda bulundugu yer cok ucuz kaliyor... yatirm tavsiyesi yonlendime asla degildir ..

5.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Mayıs ayı umarım YAĞ lı ballı ay olur...Büyük ihtimalle de olacak !!!
    Ah be Ustad, yakala su Tektu yu artik

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Ah be Ustad, yakala su Tektu yu artik
    Ne kadar gerimizde kalacağına tanık olacaksın dostum

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    1 Mayis zokasina cok kisi geldimi acaba?
    Açılacak otelin tektu tüzel kişiliğine ait olduğundan eminmisin dostum. Patronun halka açık olmayan diğer şirketleri de var. Öyleyse durum vahim

8.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Açılacak otelin tektu tüzel kişiliğine ait olduğundan eminmisin dostum. Patronun halka açık olmayan diğer şirketleri de var. Öyleyse durum vahim
    Bence siz afaki konuşuyorsunuz! Bilanço dip notlarını okumadığınız belli! Otel Tektu ya ait.....
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 188/549 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •