Sayfa 276/830 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 6637 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

Tekrar düşündüm de; Bu hisse 80 liralara tekrar gelir mi? Gelir.! Ama LIRA'nın değeri ne olur, dün kü 80 ile yarın ki 80 aynı mı olacak?! Bu hisse 30dolar seviyelerinden geliyor buralara(5.5 dolar civarı şuan). o seviyelere(30dolar) yakın bir zamanda(15-25 yıl) gelmesi imkansız; Neden? Kağıdı o fiyatlara taşıyan özellikle yurt içi satışlar; yurtiçi satışlar neden bu kadar yüksekti; 10 yıl boyunca parasal genişleme vardı, kredi muslukları açılmıştı. Şimdi ise bu kredi balonu patlamak üzere, oluşan enkazla traktörün toplaması kolay olmayacak.

Bakın son kez söylüyorum piyasanın toplu düşüşleri hisse değiştirmek için fırsattır , FIRSAT.! (Lütfen hakaret ve küfür etmeyin)

3.  Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    Bakın son kez söylüyorum piyasanın toplu düşüşleri hisse değiştirmek için fırsattır , FIRSAT.! (Lütfen hakaret ve küfür etmeyin)
    Uğraşıyorsun ama kaale almıyoruz kardeşim. Tırmalama

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    burada ki insanlari dusunmen ne guzel !!!

elinde hisse yoksa ve dusecegine inaniyorsan burda niye yaziyorsun ?

bir onceki arkadasin dedigi gibi tirmalamaya gerek yok ! herkesin akli ve fikri var

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !

5. evet düşüşler fırsat ben de karda olduğum vesbe gibi hisseleri satıp ttrak aldım....

Tekrar düşündüm de; Bu hisse 80 liralara tekrar gelir mi? Gelir.! Ama LIRA'nın değeri ne olur, dün kü 80 ile yarın ki 80 aynı mı olacak?! Bu hisse 30dolar seviyelerinden geliyor buralara(5.5 dolar civarı şuan). o seviyelere(30dolar) yakın bir zamanda(15-25 yıl) gelmesi imkansız; Neden? Kağıdı o fiyatlara taşıyan özellikle yurt içi satışlar; yurtiçi satışlar neden bu kadar yüksekti; 10 yıl boyunca parasal genişleme vardı, kredi muslukları açılmıştı. Şimdi ise bu kredi balonu patlamak üzere, oluşan enkazla traktörün toplaması kolay olmayacak.
    guzel bir tespit ama döviz bukadar yüksek olunca bu kez de yurtdışı satışlar artıyor.bence terazi gibi dengelenir bir zaman sonra

Güzel tespit aslında. Ama ben bunu diğer bir hisseden TTRAK'a komple dönme alamında yorumluyorum.

Aslında iş bilen çalışkan birileri uzun vadeli trend dibinde olan AMA KESİNLİKLE BÜYÜK VE KAR EDEN şirketleri sıralasa ne güzel olur.

Misal benim takip listem DOAS,TTRAK,KRDMD,ARCLK,TOASO,HLBNK

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    3 aylık bilanço konusunda beklenildiği gibi bende kötümserim ! buna karsilik piyasa degeri acisindan bunu fiyatladigini dusunuyorum.

27-28 araligi olabilirmi ? olabilir

buna karsin bu ölcekteki en ucuz sirketlerden biri durumunda ! ülkenin icinden gectigi tarim krizini de gözönünde bulundurdugunuzda bunun icin devletin adim atacagi alanlar icin cozum ortaklarindan biri olacagi konusunda yuksek beklenti icindeyim ! bunun da kisa ve orta vadede fiyatlanacagini dusunuyorum

mayis ayı yukselis icin bir baslangic olabilir ! tabi ekonomik kriz derinlesmezse

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !

Sayfa 276/830 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •